mandag, september 03, 2007

Det smarteste jeg sett på lenge.....Jeg tror jeg sier som designer/oppfinner Anna Falkenmark jeg hater ledninger og ladere, så utrolig mange det blir av dem og slik som de formeres.

Tror jeg har funnet en smart løsning og det er Contactboxen den har en skinne inni til mobilladere og du kan feste mobiltelefon/ipod i strikkene på utsiden av skapet finnes i rød, sort, hvit og Eik. En fantastisk oppfinnelse som snart finner veien hjem til meg.

Bilde har jeg lånt av Contactboxen

15 kommentarer:

Emmeline sa...

Du verden...nå måtte jeg virkelig kikke en liten stund før jeg skjønte, at inni her ligger laderne? -og utenpå henger mobilene? Ganske smart. Vi har etterhvert fått den nette sum av fem ulike mobiler i hus. Ladesystemet har jeg løst ved at alle ladere er gjemt i en fin stor boks fra Greengate, og så henter de en lader derfra når den skal brukes. Ikke så veldig pent akkurat når man lader akkurat, men det funker greit til ledningsoppbevaring. Ledninger er ellers bare det verste å hanskes med...Her skal man forsøke å få det litt fint, med sjarmerende stemning og stearinlys og så flyter det med ledninger og kabler på gulvet...sukk! Trenger nok en veldig stor av disse boksene, men ja...den var virkelig kul. Vet om en som sikkert ønsker seg en sånn til jul...! Takk for tipset ha en deilig mandagskveld.

HildeS. sa...

Det var skikkeleg smart, og då veit ein kor dei er også....

moderncountry sa...

Heisann Olstad!
Ja, jeg må si meg enig med Emmeline, jeg skjønte ikke helt hvordan den var satt i sammen med det første...det var jo kjempesmart! Det fineste må vel være om den kommer i alle regnbuens farger med alle mønstre du kunne tenke deg, så det er lettere å integrere den inn i alle stiler og hjem. Så hvordan går det med huset? Noen fremskritt? Håper du hadde en fin helg, oja jeg skjønte at det hadde blitt litt kaldere der. Jaja, man kan nok ikke holde igjen høsten. Liker høsten jeg, men ikke kuldegrader altså :) Då får ha en fin arbeidsdag i morgen! Aina

Malinken sa...

Du verden, dette var en veldig smart ide! Får helt fnatt av alt av ladere, kabler og tekniske duppedingser som sniker seg fram både her og der. Ja takk til alt som kan begrense det, og i tillegg ser bra ut! :-)

Formen er heldigvis mye bedre:-) Fikk slappet av bra i helgen, og det gjorde godt for hele systemet. Boken har jeg kjøpt hos Notabene, men de har den sikkert andre steder også.
Ha en fin kveld! :-)

laura sa...

Den var virkelig flott og praktisk. Er helt enig i at alle disse ledningene er ei plage.

Rosépikene sa...

Så smart! En slik en er det sikkert mulig å lage selv også, feks med et lite skap og mange støpsler ...og en elektriker :-)

elin1976 sa...

Kjempesmart! Dette er ting som tilstadighet ligger å flyter på kjøkkenbenken her hos oss. Ladere og ledninger om hverandre.

Annettenett sa...

Så genialt!!!

RedRobin sa...

Oi, en sånn skulle jeg også hatt! :o)

Anniche sa...

Den var jo PETTER SMART!
Jeg drives også til vanvidd av de greiene der ja",

Berit sa...

Det er det smarteste jeg også har sett!!
For et flott hus dere renoverer.
Ser det blir lagt ned utrolig mye arbeid, . Kjempeflott!!!

organic-lizzi sa...

Supersmart:-)
Kos dag til deg..

Sol sa...

Heisann. Jeg har bokmerket websiden til Contactbox for lenge siden, det er jo supersmart,men så aner jeg jo ikke hvordan man skal få tak i en sånn. Så det har blitt med å kikke på websiden i ny og ne ;-} Ønsker deg en kjempefin helg.Klem fra meg.

Emmeline sa...

Hei igjen. I dag fikk vi beskjed om at Gave Alongen er i gang igjen. Utrolig koselig!
Tenker på deg hver gang jeg er innom på den siden..
Det var liksom da jeg ble kjent meg deg og din blogg!! Er veldig glad for det!!

Anonym sa...

hahaha...du får legge veien innom neste gang du er vestover;)
Og den "tavlen" var jo supersmart;)