søndag, september 23, 2007

Innearbeid i helgen!
Denne helgen har jeg hatt mamma her på arbeisleir (dugnad) vi har drevet i stua, revet all tapet, pusset og grunnet vegger. Det er så inmari rotete i stuen så vanskelig å ta gode bilder.

De første årene vi brukte huset som hytte mislikte jeg dette taket med maskinpapir og lister som lagd av de som bodd her før. Ville skifte det. Men nå har jeg blitt veldig glad i dette taket. Hører huset til. Nå er det klart for maling.

På tirsdag hadde vi 3 års bryllupsdag. Veldig lite feirings da mannen er utenlands om dagen. Men mamma hadde med seg en hyggelig hilsen. Synes det flotte fatet med orcide var flott. Spisestuen er lagd av mammens bestefar. Den ene stolen vises. Finnes flere skap og stoler i ulike varianter. Dette kan jeg vise en annen gang.

10 kommentarer:

Rosépikene sa...

Ser ut til at dere har hatt litt å gjøre i helgen. Fin blomst og stol! Koselig å arve gamle møbler og så artig når det er familie som har laget de. Jeg har tagget deg, vet ikke om du har blitt det før. God søndag!

Mia sa...

Jeg også liker slike tak godt, da vi bodde i byen (Oslo) hadde en av leilighetene vi bodde i slike tak. Andre mente vi budre gjøre noe med dem, men jeg sa nei, de hørte liksom til leiligheten og til den tidsepoken den var bygget i. Så jeg er glad for at dere også velger å bevare taket som det er.

Bjørn sa...

Så flinke dere har vært! Kanskje jeg burde være borte litt oftere...

elin1976 sa...

Så flott at dere beholder taket. Liker når man tar vare på de tingene som liksom er med på å være huset. Ha en super kveld:O)

Pulsatilla sa...

Nå har jeg jammen forsømt meg, gratulerer med dagen som var. Må si tida flyr!

Synes det høres ut som en god ide å bevare taket som det er, jeg også. Selv om det ikke er originalt (?) synes jeg det passer fint inn.

moderncountry sa...

Heisann!
Gratulerer med 3 års dag! KOs det, men synd du ikke fikk så glede av mannen da :( Jaja, han er vel kanskje ute og tjener litt penger da vel? Min mann er også endel utenlands om dagen, med jobben. Så drar han til Frankrike, så til Tyskland og i forrige uke var han i Østerrike. Men vi bor jo I nederland så det er aldri mange timer unna da, heldighvis for han. Verre med meg som ikke liker å sove alene da..godt jeg har katten! hehe..ja, her driver dere på, gøy å se bilder av og til for å se hvor langt dere har kommet. Kanskje jeg selv sitter i den samme posisjonen neste år?
Ha fine dager! Klem fra Aina
PS: Oja, takk for hyggelige meldinger! Blir så glad :) Big smile

Lykke sa...

Så flinke dere har vært, hyggelig av moren din å komme og hjelpe deg.
Blir spennende å følge med videre.
Klem:)

Marie sa...

Eg falt pladask for den nydelege inngangsdøra di :o)

Malinken sa...

Så fint at dere kommer til å bevare taket slik det er. Noe eget med slike genuine detaljer (hvis en klarer å leve med dem da, hehe)

Ha en fin kveld!

Gunhild, NO sa...

Jeg likte også taket ditt!! Ja, du er herved tagget!!!