søndag, september 16, 2007

Litt fremdrift (bittelitt...)
I går fikk jeg endelig malt lister rundt ingangspartiet, og det gjorde seg veldig det ble liksom mye lysere og hyggeligere.Jeg har ryddet i gangen, ok så hadde jeg ikke drømt om "furu" gang men det er ganske langt ned på prioritetslisten og få den malt men det skal bli gjort. Har funnet to gamle flueskap som jeg har brukt til sko oppevaring i påvente av at jeg finner ett perfekt skap.
Litt formiddagskos må til vi har stort sett pølser på lørdag mitt på dagen. Det er stas for store og små. Her er bilde fra pølsefesten

God helg.

16 kommentarer:

Kreoline sa...

Det tar tid med gamle hus, skjønner at du da ikke prioriterer å male gangen, det er så mye annet som må blir ferdig. Nydelig inngangsparti, flueskapene var såååå skjønne. Ha en fin søndag, klem fra meg.

HildeS. sa...

Så flott det vert, og så koseleg inngangsparti det er på huset ditt.
Flueskapa var knalltøffe, og eg ser at du også likar sko....hehe:o)
Ha ein fin søndagskveld.

organic-lizzi sa...

Næmen..og guri malla..sååå fint det blir:-)

Rosépikene sa...

Kjempefint! Det er artig å se hvor fint det blir, men det alltid lengre tid enn man tror. Vi har brukt 4 år og trodde det skulle bli gjort på toppen 2 :-) Ha en fin uke.

elin1976 sa...

Synes du er flink jeg! Klem fra Elin:O)

moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
moderncountry sa...

Vet du, det tipset du gav meg på bloggen skal jeg også jammen meg gjennom føre. Ja, kjøpe mer bøker og mindre blader, du har så rett så rett med at det i det lange løp lønner seg!!
Ser dere har kommet bittelitt videre, hehe.. Men ting tar tid med hus da. Man blir vel aldri noengang helt ferdig, blir vi vel? Min erfaring er å bare ta det som det kommer og ikke stresse. Da blir det finest og løsningene som regel best. Ellers blir det ofte raske løsninger som kanskje egentlig ikke var meningen. Nydelig dør forresten, kunne godt ha valgt den selv. Må si du var superheldig som fant to slike gamle flueskap!! De er her jeg bor veldig vanskelig å få tak i og dessuten er de himla dyre! Du får ha en fin uke!
Kos å se deg forresten :)
Klem fra Aina

Hjerterommet sa...

Hei.. Sitter her og leser Kamille;)
Og der var det jo noe kjent...
Kjempe fin repotasje og hus dere har. Dere har vært bra flinke syns jeg..
Dere får ha lykke til videre med oppussinga

Emmeline sa...

Ikke bare litt fremdrift... dette blir jo kjempeflott. KOSELIG inngangsparti dere har laget dere, og døren var virkelig flott!
Så fine malerklær du har (*ler) så fine malerklær har ikke jeg:)
Flotte flueskap også, de kunne jeg virkelig tenkt meg.

Anonym sa...

selvfølgelig må du hente de frem:)
Det er jo en slik jeg vil ha!
Håper pakken er kommet, ha en fin uke du og;)

Anonym sa...

Glemte å si at det blirjo bare KJEMPE fint!

Mia sa...

Se her, det går jo virkelig framover med prosjektet deres. Flott ble det med nymalte lister rundt inngangen, og flueskapene til sko var virkelig stilig. Kan ikke det fortsette slik...?

Lykke sa...

Huset ditt blir så fint! Vi er også inne i et husprosjekt som kommer til å ta lang tid; det får ta den tiden det tar. Det er viktig å ikke stresse mens prossessen skrider fram, livet handler faktisk om mer enn interiør (hadde aldri trodd aldri jeg skulle si det!)så får man heller leve med furupanel eller manglende lister en stund.
Siden du spurte om benkeplatene mine, så har vi bestilt de fra en lokal trelasthandler, men de måtte også skøytes: benken er nesten 6 meter.
Ha en riktig fin kveld:)

Hulda sa...

Så heldig du var som fant de flueskapene! Utrolig! Er det etter folk som har bodd der før eller?

Guldkant På Livet sa...

Vilken underbart vacker entreé ni har!! Så snygg dörr!! Mari.

Laila sa...

Så fint inngangspartiet ble! Kjempekoselig. Og de flueskapene var jo skjønne.