mandag, april 07, 2008

Kjøkken nytt!


Smilla oppfordret til å legge inn flere kjøkkenbilder og da gjør jeg det. Sammtidig utfordrer jeg Smilla til å blogge om sitt kjøkken for hun har virkelig flott kjøkken.

Nå går det fremover med kjøkknet. Nå er de flotte Himla gardinene hengt opp. Alt verktøy er ute. Nå driver jeg å oljer benker. Det blir i grunnen fint. Flytter også inn i skuffer og skap. Men har jo litt annet å pusle med innimellom også. I dag er 4 åringen hjemme å koser også.

Sjekk også snømengden utenfor vindu - nå har det snødd i ca ett døgn og vi har på nytt 30-40 cm snø.Så har jeg fått denne hyggelige award av Hagen på landet - Tusen takk.

4 kommentarer:

Smilla sa...

ÅH... Dette liker jeg kjempegodt! Dette blir nok et om mulig enda koseligere kjøkken en det fine dere hadde i byen. Kos deg med ferdigstillelse. Tipper dere gleder dere til å ta det skikkelig i bruk!

Jeg jobber forresten 100% ja. Ikke så hektiske dager foreløpig, men det blir værre etterhvert som jeg tar over alle de kundene jeg skal ha ansvaret for.

Skal lage en liten kjøkkenreportasje snart :O)

Tonje sa...

det kjøkkenet ditt kommer til å bli super flott!
Hvordan går det med mor og den lille??

Fjordheim sa...

Hei.
Ja det har kommet en del snø her i distriktet i den senere tid. Godt med litt sol i dag. Vi bor ikke så langt fra hverandre så jeg må få tatt en tur til Huset på Landet snart.
Det kjøkkenet blir flott. Lykke til med sist finpussen. Kan tenke meg du gleder deg til å bli ferdig.

Frk.Badegakk sa...

Så deilig kjøkkenet ditt har blitt! Flott å ha benk med utsikt ut! Gratulerer så masse!

Ønsker deg en riktig god helg!