søndag, november 30, 2008

ADVENTDet hjelper bra på julestemningen med 40 cm nysnø. Han som driver på taket er ikke like fornøyd.En liten krukke med små juletrekulerEtt dårlig bilde av stuen. Jeg har ett stort adventslys i år med tall på. Ganske ok egentlig. Svibelbuketter kjøpte jeg på onsdag og de står like fint.

5 kommentarer:

goooooood girl sa...

your blog is so good......

Fjordheim sa...

Ja snø har vi fått godt av nå de siste dagene. Håper ikke det blir like mildt igjen som det var her i dag morges. Da regnet det. Men det ble litt snø igjen utpå dagen.
Har en utfordring til deg på bloggen min.
Ha ei flott adventstid :)

Bo med barn sa...

Hei.

Jeg er ikke helt "kjip" altså..:)) De får julekalender her også, men det blir ikke 24 pakker x 2 stk.

Her har de så mye leker og ting at det renner helt over og jeg synes rett og slett at det blir litt mye. Og derfor ville jeg heller gi de noe annet iår, noe hyggelig vi gjøre sammen. Og det falt i veldig god jord, heldigvis:)

Tone sa...

Så koselig med så mye snø! Bortsett fra måkingen, da... Men det pleier undertegnede å ta med stoisk ro, da det aldri er jeg som måker, he,he. Ha en fin uke, klem.

mali-mo sa...

Nydelig vinterstemning hos deg! Savner snøen som bare det jeg, hadde glemt hvor mørk vinteren kan være uten alt det hvite lyset ;) men snømåkingen er jo ikke det artigste da ;)