torsdag, november 06, 2008

Hjemmekos i novemberFor noen dager siden var det ett fantasktisk vintervær her på toten, vinter har vi fortsatt men tåke og gråvær i tillegg. Som dere ser har ikke rosene fått lov til å komme inn i kjelleren så de dør vel antagelig i løpet av vinteren. Potten skal være fostfri.I kveld koser jeg meg med te og stirkking i peisestua. Det slår meg at jeg ikke har lagt inn bilder av denne stua skikkeligferdig. Det blir ikke noe nå heller, siden den også omtales som lego stua til 4 åringen så blir det nok ikke mer enn mitt hjørne før det har vært en kraftig opprydning her.

Ha en fin kveld

6 kommentarer:

Tulip sa...

Deilig med fint vær i november...nå som det ellers er så mørkt og trist!!!

Koslig sofakrok du viser på bildet!

Guttemamma sa...

Lego må til!!! Så fine bokser du viser i innlegget under!! Ja,det er kos med "store" barn og, de klarer jo så mye og har mange spennende tanker å komme med!!

Anonym sa...

Hei.
Jeg bor også på Toten, og "glemte" ei rose ute i potte en vinter for maaaange år siden.
Siden jeg ikke er den som rydder unna ting veldig fort, ble nå denne rosa stående i potta si til vårsola fikk skikkelig tak...og vet du hva??
Rosa levde, og har siden gitt ett blomsterflor uten like hver sommer sden.Den har aldri fått noe oppvartning av noe slag, unntatt ett lite gjødseldryss, og sparsom klipping litt her og der etter innfallsmetoden...siden jeg ikke har peiling på slik....men har hørt at det skal gjøres(he,he)har selvsagt vannet litt...
Så, gi rosa en sjangs før du avskriver den...Lykke til.
Peder Balkes hus er forresten ett knallbra tilskudd til bygda vår!!
Totning

HildeS. sa...

Hei hei.
Her er det ikkje mykje snø for tida, men me har sol og rundt 8-10+ grader:)
Eg skulle gjerne hatt skikkeleg frost med rim på bakken.
Det likar eg aller best:)
Legoperioden er nokre år, og så er det tid for ryddig stove, hehe.
Ha ei fin helg.
Klem H.

Ingunn LGF sa...

Snø??!?? 8-/ Så koselig krok! Ha en fortsatt flott helg!

Gamlå sa...

Heisann

SMiler, kjenner meg litt igjen med dette og fotografering og hva en vil vise. Viser aldri et helt rom da jeg må flytte rotet til et av hjørnene :).

Ha en fin søndag

hilsen Gamlå