mandag, november 10, 2008

Gamle bilder

Jeg er hjemme hos foreldrene mine, der leter jeg etter gamle bilder for tenkte det kunne vært moro å delta i konkuransen hos MeMini, jeg fant bilder til konkurransen og jeg fant også de to bildene under. De synes jeg var veldig morsomme.
Dette bilde er av huset som sto på tomten der foreldrene mine bor. Jeg liker så godt porten. De små bjørkene som står der er enorme blitt og hagen på landet og jeg har bygd mye trehytter i disse.Dette er en gammel landhandel (Børresrud landhandel i Rødenes) som lå like ved der mine foreldre bor. Huset brandt ned under krigen og det ble bygd opp igjen en diger murkaloss på andre siden av vegen. Men se så idillysk det ser ut. Se det hvite forkle til butikkdamen:-) Noe annnet enn nettbutikk det!

8 kommentarer:

Tulip sa...

Moro med gamle bilder av huset dere bor i.
Jeg har også sendt inn et gammelt bilde til me mini`s konkurranse. Artig!

Pulsatilla sa...

Så moro å se de gamle bildene! Kan det virkelig være de samme bjørkene hvor vi har lekt så mye? Med perfekt hengekøye-avstand er de også. Det må jammen jeg se å få plantet.

Fortsatt god kveld!

Guldkant På Livet sa...

Tjenare Olstad! Vilka vackra gamla bilder du har hittat, huset var så fint men är ju ännu!! Mari.

mali-mo sa...

Så gøy med gamle bilder! Artig å se! Har funnet frem noen gamle bilder jeg også, men ikke fått scannet dem ennå.

Gamlå sa...

Heisann

Så kjekt med gamle bilder. Bilder generelt er kjekt når det er lenge en har tittet på dem. :) Tar titt og ofte foto albumet frem hos min mor og titter jeg!

Ha en fin helg

Hilsen Gamlå

Ingunn LGF sa...

Så artig med gamle bilder av huset! Pappa bor i et hus fra 1890, skulle vært moro å se gamle bilder fra huset.

Ha en flott helg,
klem fra Ingunn

BLAFREBLOGGEN sa...

Vil bare ønske deg en fin helg! Håper du fikk varene dine i går, slik det står når vi sporer pakken her. Lykke, lykke til med salget! Hold oss orientert om hvordan det går davel :-)

prinsessa sa...

Herlige gamle bilder. JEG ELSKER GAMLE BILDER. Kjekt når det følger en historie med huset dere bor i. Ønsker deg og dine en flott advent. Masse gode klemmer fra Elin:O)