onsdag, mai 27, 2009

Ønsker meg akkurat nå.Bemz.com har begynt å lage marimekko trekk til ikea sofaer. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er stor Marimekko fan. Jeg har en ektorp sovesofa, kanskje den må få slik trekk.

Aller fines var Klippan sofaene med dette trekket. Jeg tror nok om jeg tenker meg nøye om at jeg får plass til en slik klippan i den nye spisestuen..Prioriteres veldig høyt.

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja den hadde i hvertfall blitt et blikkfang i stua den. Hadde nok ikke passet inn hos meg. Men fargerik og fin var den. Passer sikkert bedre hos deg.
Nydelige blomster i innlegget under her. Håper veslefrøkna er i bedre form nå. Slitsomt å ha vannkopper, men godt at de får det mens de er små.
Ønsker deg ei god helg :)

Duften av erteblomster sa...

Marimekko mønster og farger blir en skikkelig glad av, denne hadde nok ikke passet hos meg men jeg synes den var herlig! Nøyer meg med et ukjent antall Marimekkokopper jeg :)

Håper at veslefrøken er i bedre form og at dere koser dere i pinsen,

Vibeke.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片