onsdag, mai 20, 2009

PELLISER
Jeg er på ingen måte noen hagedame, men jeg liker godt pelliser. Særlig godt liker jeg "Appleblossom Rosebud". Nå har jeg lett etter den i hele vår da mine gamle har lidd en smertefull død i kjelleren i vinter. Søte damene på Søstrene Mylius har tatt inn nå etter jeg var å spurte. Det kaller jeg service.


Ellers ble det kjøpt 3 små når jeg var på Hagemessa og en har jeg fått av min svigerinne. Noen har jeg hatt en stund. Fikk også i dag favoritten Mårbakka. Så nå har jeg god tro på Pellis sommeren. Oppsummerer at jeg har 7 slag hvorav 4 noe mer skjeldene. Kan dette være en start på en samling?Prinsesse Margrethe er vel ingen Pellis, men det er litt synd på henne om dagen for hun har fått vankopper. Så tenk litt på henne. Bilde er fra 17 mai med bunad som også jeg har brukt.

5 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Heisann

Kjekt med flere sorter, har vært i kontakt med en som samler og håper å få kjøpt noen stiklinger.Plantet mange frø i fjor, men som dine døde de i løpet av vinteren....ble nok glemt litt bort;)
Flotte blomsterbilder og skjønn jente, god bedring med vannkoppene, her i huset hadde vi en økt i fjor, hvor alle 4 barna fikk det i tur og orden, var verst for de 2 eldste , men godt når det er overstått;)

Tulip sa...

Så bra med flere sorter. De er jo flotte planter, og 7 må da nesten kalles en samling!!!
Stakkars jenta med vannkopper. kjedelig, men igrunnen greit å bli ferdig m det når de er små!
Jeg hadde det som undgom... Definitivt ikke kult!!

Anniche ♥ sa...

Så flotte sorter du har fått tak i ! Nydelige planter er det , uten tvil:=)

Vannkopper er overstått her i huset også, min mann hadde en mnd fri i fjor , før han begynte i ny jobb .....da hadde begge guttene vannkopper , med eksakt 2 ukers mellomrom , ,hihi ;)

Ha en god helg :) klem

Smilla sa...

God bedring til lillesnuppa!

Duften av erteblomster sa...

Hei :o)

Det begynner å nærme seg bloggtreff i Oslo lørdag 6.juni klokken 12 på spisestedet Onkel Donald, Universitetsgaten 26. Siden jeg skalbestille bord så hadde det vært kjempefint om du tok deg en tur inn til meg og bekrefter om du skal være med! Håper du får det til å passe :o)

Har akkurat kjøpt meg en Appel. Rosebud jeg også, nyyyydelig!
Har en venninne som er proff på pelliser, hun setter de bare inn og setter de i vinduene om vinteren og tar de ut om sommeren! Setter de med andre ord ikke kaldt og mørkt som mange anbefaler....

Vibeke :o)