torsdag, august 20, 2009

Eleanor Light - så fint så fint...
Eleanor Light fra Eleanor Home er formgitt av danske Sune Jehrbo. Sune Jehrbo og Eleanor Home omtales stadig i nordiske magasiner over ser dere klipp i fra hans hjem som er klippet fra Skøna Hem og Ikea Family . Jehrbo og Elanor Home har som målsetting å lage tidløst design.

I dag blir den store Hercules lampen hengt opp på mitt kjøkken jeg gleder meg som en liten unge. De koster fra 1570, hos BoNordisk.no. Synes selv de er så fine så jeg blir så glad så glad når noen bestiller dem for da tenker at de får det så fint hjemme.

Husk jubileumskonkurransen min

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Stilig da.. den hvite likte jeg! Har du slike selv? Eller bare ønsker deg?

Fjordheim sa...

Takk for sist.
Ja vi fikk kaker og drikke. Veldig koselig. Traff jo andre kjente også. Heges mor kjenner jeg, og hennes vennine kjenner jeg veldig godt. Vi har hatt en koselig dag og kom oss vel heim igjen.
Jeg kjører ikke sykkel. Er bare passasjer. Koser meg med å sitte på. Har etterhvert oppdaget at det er utrolig mange forskjellige folk som kjører sykkel.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Tulip sa...

Nydelig lampe, men litt dyr synes jeg...

Gratulerer med jubileum på Peder balkes hus! Håper dagen der har vært fin idag, med mange besøkende!

Fjordheim sa...

Takk for tipset. Men du vet jeg forstod ikke at det var på selve kortet den duppeditten sitter.
Men min sønn odnet jo det fort da jeg fikk spurt han.
Ha en god dag :)

Åpent hus sa...

Ah! det bildet med to gamle skinnstoler på var bare knallfint! jeg elsker blandingen av vintage og stramt/moderne. Har nettopp blogga om en designfavoritt, hvis du vil ta en kikk! :)