mandag, august 10, 2009

I overkant opptatt av detaljer?På Olstad er fortsatt gangen umalt, det gamle kjøkkenet er ikke ferdig ryddet og prinsessens rom er ikke ferdig. Det er små rydde/vaskeprosjekter både her og der. Så hva er vel mer naturlig i en sådan stund enn å bytte knotter på kjøkkenet. De vi hatt er sorte og jeg synes ikke det fungerte så godt. Har kjøpt to ulike hvite og lurer nå på hvem jeg skal velge heller mot den til høyre.

Minner om jubileumskonkurransen, pågår frem til 1 september.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Enig med deg. Jeg likte også den til høyre best :)

Hilsen fra Maren

Tulip sa...

Så ikke forskjell først....men når jeg studerer nøye ville jeg gått for den til høyre:)

Anonym sa...

Hei :)

Jeg likte best den høyre.

Ha en fin kveld.

Hilsen
Anne Jorunn

Fjordheim sa...

Ja jeg likte den til høyre best.
Ser ut for at vi alle har ganske lik smak når det gjelder det ja. HA en god kveld :)

Ingrid sa...

Jeg ville også valgt den til høyre. Og jeg kjenner meg igjen i det å begynne med noe detaljgreier, når huset egentlig trenger en skikkelig overhaling! :)

Anonym sa...

Høyre ja

Smilla sa...

Høyre!

Lena sa...

Vet du, jeg likte også den til høyre best - selv om det ikke var store forskjellen. Den virket mye rundere og trinnere, på en måte!

Håper alt er bra med dere og at OA koser seg det siste året i bhg!!!

Duften av erteblomster sa...

Du er da helt normal, slike detaljer er superviktige!:) Jeg synes begge var fine men jeg likte faktisk den venstre aller best..

Er sånn cirka i rute, koselig at du spør :) Det er så mange ting som ikke kan ordnes før de aller siste dagene og det kjenner jeg at stresser meg litt...

Klemmer
Vibeke

JULIE K sa...

Så ikke med en gang at de var ulike jeg : )

Anonym sa...

Hei
Jeg ville valgt den høyre, den er mest nostalgisk :)

Klem, Mette

Anonym sa...

Jeg likte den til høyre best, og hadde villet hevet skapdøren med de samme så dørene blir like høye! Du er ikke den eneste som er besatt av detaljer! :))

Anonym sa...

Jeg er vel også ganske opptatt av det noen ville kalle detaljer. Jeg ville nok ikke ha valgt noen av disse, av den enkle grunn at man ser slitasjon på døren fra den forrige knotten. Så jeg ville valgt en som dekka over dette. Men det er meg da....