søndag, august 16, 2009

Julegaveønsker og serviser

Jeg liker serviser, jeg er overbegeistret for serviser, det riktige er vel å si at jeg er en storsamler av serviser. Som alt annet interiør liker jeg det meste også i denne kategorien. En av favorittene i skapet er New Wave fra Villroy & Boch. Det er enkelt og det passer ganske godt inn hos meg synes jeg.

Alle i min familie påpeker hver desember at jeg er så vanskelig å kjøpe gaver til siden jeg selv har masse varer i nettbutikken så i år skal jeg gjøre det enkelt.

Jeg ønsker meg alle deler til dette serviset det er ut august 30 % på hele serviset hos Tilbords, og da er spørsmålet er det fordi det holder på å gå ut. Jeg har litt lett for å like serviser som gått ut av produksjon.

Husk konkurransen.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det var et stilig servise.
Flotte former på det.
Ja du har nå i hvertfall sendt ut et gavetips til de som trenger det. Godt å være ferdige med gavene tidlig.
Ønsker deg en god dag :)

Anita sa...

Surfet bare tilfeldig innom - fin blogg du har!

moa sa...

hei line -

..da blir nok resten av familien glade, alltid godt å vite hva man skal kjøpe...og itllegg blir du glad, som får det du vil ha!
kan det bli bedre!
...det nærmer seg stockholmsturen nå! spennende!
ha en fin dag, her skinner solen!
moaklem

Duften av erteblomster sa...

Vi ønsker oss deler av serviset til Royal Copenhagen ELEMENTS til bryllupet, fint å kombinere med et helt hvitt som vi har fra før :)

ALLTID veldig kjekt å vite hva folk ønsker seg til jul så nå blir nok "dine" glade :) Har ikke klart å tenke jul enda men det er nok pga bryllupet...når det er forbi da skal jeg begynne med julegavene! Synes det er så deilig å være tidlig ute, pakke de pent inn og koooooooose meg med det istedenfor å stresse i siste liten :)

Klem
Vibeke