lørdag, mai 22, 2010

Besteforeldremøbler
Jeg liker gamle bord, når jeg går rundt i huset og ser så er absolutt alle bordene arvet eller loppefund. Inntil nylig har vi hatt ett forholdsvis nytt IKEA bord på kjøkkenet med tilhørende stoffstoler (Alle som har 2 små barn forstår hvor utrolig teit det er med stoffstoler på kjøkkenet)

Så i denne babyventetiden fant jeg ut at jeg MÅTTE ha nye kjøkkenmøbler, og da var det bare å ta en tur ut i uthuset for der lagres det utroligste og da fant jeg denne 60 talls spisestuen etter mine besteforeldre. Ingen ville ha disse møblene da vi ryddet opp og jeg tenkte som alltid at ett ekstra bord kan jo være nyttig når vi skal ha selskap for eksempel. At uthuset er fullt av gamle spisestuer, bord og annet er jo en annen sak.

Jeg kjøpte slik teak voks på jernavaren og har pusset og polert bordet så det ble ganske så blankt og ikke minst veldig fint i fargen igjen. Bordet synes jeg er perfekt men kunne ønske meg noen Charles Eames stoler til. Det får bli ved en senere anledning.

Synes de gamle teak møblene sto kjempe godt til Wik&Walsøe serviset og den flotte blomstervasen som nå fungerer som potteskjuler for en frodig potterose.
2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det var et flott bord og stoler. Passa veldig godt på kjøkkenet ditt. Heldig du som har et fullt uthus å hente fra.
Utrolig hva en får gjort når en går slik å venter.
Ha en god kveld :)

Karna sa...

Møblene passet helt perfekt inn på kjøkkent ditt....dette ble virkelig lekkert....Masse lykke til med ny fødsel, håper det skjer noe snart...