fredag, januar 27, 2012

Gave og Interiørmessen og blogging generelt.I går var jeg på Gave og Interiørmessen og på ett Showroom hos en av mine leverandørene. Før jeg dro pakket jeg kamera og tenkte i dag skal jeg ta mange fine bilder til bloggen. Line sammen med leverandører og fine ting. Jeg er ingen trent blogger ser jeg for jeg tok frem kamera en gang og tok ett bilde av en kopp!!(Det får jeg spare til ett senere innlegg:-)) Har liksom så stor tro på at jeg skulle bli en ivrig blogger for det er jo så morsomt.

En av de virkelige store nyhetene var at Alven til Wik & Walsøe har bursdag og blir 5 år i 2012. Det feires Alven har vært en viktig del av wik & walsøe sin eventyrlige suksess og nå fortjener hun en ekstra oppmerksomhet. Designerne har derfor bestemt at hun skal kles i ekte gull i anledning bursdagen. Alveserien i gull vil være tilgjengelig hos BoNordisk.no i April.


Alv gull vase stor  26cm . 1.295,-
Alv gull vase  medium 20cm 895,-
Alv gull lys lykt/ bolle 9cm . 245,-


Dersom du vil forhåndsreservere send meg en mail: line@bonordisk.no,

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Sikkert spennende å være på messer og bestille for salg. Hva skal en kjøpe, hva vil selge. Håper du traff blink hos dine kjøpere.
Har fått billetter til messa av ei. Men vet ikke helt om jeg har så mye der å gjøre. Har ikke mulighet for å handle noe siden jeg ikke ahr noe firma å kjøpe til. Får se om vi får lyst til å ta oss en rangletur.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Sivs hus sa...

Hei, Herlige krus med gullmotiv. God fredag! klem Siv:-)

Kromma sa...

Hei. Du må virkelig ha drømmejobben Line, som får reise å se på kopper og puter OG få betalt for det:)Ha en flott helg. Forresten synes jeg Alven er finest i sølv:)