onsdag, januar 04, 2012

Hverdagsblogging

Bilde: Endelig litt snø, sol i sikte i formiddag

I Julen har jeg surfet rundt på blogger ikke bare interiørblogger men alle slags dameblogger; mammablogger, moteblogger, dette er mitt liv blogger og jeg må virkelig si jeg digger dameblogger, rosablogger eller kall det hva du vil. Har i grunnen lyst til å bli flinkere til å blogge selv også. Det er jo en veldig trivelig hobby. Liker også tanken på at der «hjemme» følger med barna og meg her på Toten. Det er ikke bare, bare å bli Totning.

Bilde: Vinterhuset - snart skal jeg ta ned fugleband og krans

Jeg driver og eier nettbutikken BoNordisk.no, via Thirud AS, og den første uken i året er i grunnen en hard start, da skal alle varer telles og beregnes.

Bilde: Den utrolig kjedelige tellelisten...

Jeg eksporterer tellelister fra databasen til nettbutikken og importerer i Excel, alle tallene fra tellingen skal føres inn. Så skal anskaffelses verdi på alle varene på lager beregnes. Det begynner å bli mange varer og en ganske stor jobb.Bilde: Lageret

Den første uken etter julen er jo også preget av planleggingsdager både i skole og barnehage, men i dag tror jeg at jeg får avsluttet arbeidet med både telling og registrering. Så etter dette er gjort så blir det SALG.

Innimellom må jeg også heie litt på hopperne i Østerike!

1 kommentar:

Fjordheim sa...

Har noen ganger tenkt at det hadde vært koselig å drive en liten butikk. Men dette papirarbeidet er grunnene til at jeg aldri lar den tanken slå rot. Kan ikke fordra slikt "pirkarbei", som jeg kaller det. Godt noen orker.
Det hender jeg også havner innom litt forskjellige blogger. Og jammen er det mye spennende. En må bare begrense seg eller så kan en sitte å blogge døgnet rundt og stadig finne nye, spennende blogger.
Ønsker deg en god kveld :)