lørdag, januar 14, 2012

Helgefølelsen
 
Bilder: Flyttet litt rundt på møblene i spisestuen, God stolen Finnegan mer tilgjengelig. 

Bilde: Klarte ikke holde meg lenger måtte ha disse to flaskene til Make International. Obs obs det er 20% på alt fra Make International frem til 25 januar i nettbutikken (Eller så langt varebeholdningen rekker), det er forresten 20% på det meste...

Helgefølelsen, den er det lenge siden jeg har følt. I går fikk jeg vasket hele huset og nå sitter jeg ved ovnen og surfer på internett. Snart skal jeg finne frem strikkinga. De to søte små sover og storebror bygger Lego. I dag blir det innekos på Olstad uansett hvor bra vær det er. Trenger å kose seg litt både store og små. Ellers har verdens fineste mann og pappa bursdag i dag så det skal vi feire alt vi orker.

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Godt å kjenne på helgefølelsen.
Her er det første hele frihelg på lenge så det er kjempegodt.
Godt med nyvasket og ryddet hus til helga. Ikke helt strøkent her, men har fått ryddet en del.
Gratulerer til bursdags"barnet"
Ha ei herlig helg :)

Kromma sa...

Hei Line!!! Så kult at du har funnet bloggen min og liker den. For kort tid siden fant jeg ut (også helt tilfeldig)at du driver nettbutikk og har jo trålet rundt i den og kikket. I dag har jeg trålet bloggen din, veldig fin den å. Liker godt å følge med blogger som blant annet pusser opp/bygger, slik at man kan følge utviklingen og finne inspirasjon. Det ser ut til at dere å har/har hatt noen prosjekter på gang.

Carl Larson var det ja!!! Jeg var nesten helt sikker på at det var en svenske. Du skal tro jeg irriterte meg grønn i går da jeg prøvde å komme på hvem det var og ikke klarte det, så takk for det:) God helg til deg og dine også:)