tirsdag, desember 01, 2009

Advent på Olstad

Bilde er tatt ca kl 22 i går kveld - ferdig grunnet.Bilde er tatt ca kl 17 i går kveld, før vi begynte å grunne.Ser rundt om i blogglandia at mange har full jul allerede. Hos oss på Olstad praktiserer vi førjulsforberdelser i desember og jul fra ca 20 desember til 13 dag jul. Så nå er vi i full gang med ett prosjekt jeg ikke på neon måte forstår vi ikke gjort før, malt gangen. Gangen har vært igjennom en sto endring siden vi begynnte å endre huset i 2006, for ca 2 år siden sa vi, ubehandlet kan jo være fin også, men det er slettes ikke fint og nå når vi kommet så godt i gang med malingen ser vi at å få malt gangen vil gjøre underverker for hele huset.

PS: Det er adventstilbud i nettbutikken, nye tilbud hver dag.


3 kommentarer:

Niese/pakkejente sa...

Så flott det blir, gleder meg til å se! Pakking i går gikk fint, fikk trekt fra summene som skulle trekkes fra i Dibs også(og skudd på igjen alarmen når jeg gikk osv) ;) Det er forresten denne som er aktuell som gave til de vi snakket om: http://www.gaggia.com/macchine-da-caffe.asp?macchine-per-espresso-manuali_92_New-Baby-Twin
siden det er denne vi har på lager. Ser den grei ut?

Tulip sa...

Ble jo kjempefint i gangen...

JA stor forskjell på malt og umalt treverk!!!

Gunhild sa...

Hei! lenge siden jeg har vært innom her. Gjelder ikke bare deg, bare så det er sagt. Bloggeinteressen har vært litt laber. Så fint det kontoret var som du viste bilder av lenger nede.Likte mye der.
Jeg er veldig fristet til å kjøpe kontaktboks til mobilene. Men er i tvil om hvilken jeg skal velge. Skjønner ikke helt, er de hullene på den som skal stå på et bord, store nok til å tre inn alle typer mobilledninger? Kan du si hvilken av de som er din favoritt. Den til vegg, eller den andre?