fredag, mars 09, 2007

Olstad - husbygging


Når jeg lagde bloggen var meningen at jeg skulle legge ut rapport om husbyggingen/restureringen vår. Det har jo blitt mye annet i grunnen. Dels fordi det en periode har stått stille i husprosjektet, men mest fordi det har vært så mye annet å skrive om.

Jeg har lagt med tre bilder de viser at vi nå har fått byttet panel og satt inn vinduer ved inngangspartiet. Jeg legger ved ett bilde som viser noe av dekoren under møne etter vi byttet tak, noe tak genstår.

Så til slutt legger jeg med ett bilde som jeg synes viser godt hvor annerledes huset blir med høye korsvinduer og stående panel.

Vi har vært så heldig å få en ny flink snekker og han driver nå å bytter panel og vinduer på sørveggen. Om dere tror det er hyggelig og ha en vegg uten vinduer så stemmer ikke det helt. Men tror resultatet blir bra. Klarer ikke få tatt skikkelig bilder av dette da alt dekket av pressening.

God helg alle sammen

9 kommentarer:

Tonje sa...

Så morsomt det er å se slike bilder=) Blir spennende å se videre. Ha en fin helg=)

RedRobin sa...

Oi, det ser ut til å bli kjempefint! Ha en riktig god helg!

Guldkant På Livet sa...

Vad ni jobbar! Men det ser ut att bli toppenfint! Vi väntar tills presseningen är borta! Ha en bra helg Mari,.

kreoline sa...

Dette så kjempespennende ut, ser ut til å være et fint og koselig hus, sikkert mange muligheter. Heldig er du også som har fått snekker, her er det ingen å oppdrive, det er en mangelvare i dag. Ha en flott helg, kos deg.

Karoline sa...

et spennede prosjekt, blir kjekt å se fortsettelsen. lykke til god helg, klem fra karoline

Olstad sa...

Tusen takk for søte kommentarer på huset våres. Det er veldig gøy nå for nå går det fort fremover.

Kreoline: Dette med snekkere er ikke enkelt tror jeg noe sted. Vi var kjempe heldig at det var en som hadde ledig tid da han hadde fått avbestilling på en annen jobb.

Pulsatilla sa...

Så hyggelig å få en oppdatering fra byggingen igjen! Gleder meg til det blir anledning til å se det IRL. :-) God helg, tenk godt! ;-)

Anna sa...

Åh, håller ni på att bygga hus? Spännande, vad kul - jag ska följa fortsättningen.

Tack för besöket på min sida, jag förstod inte riktigt ordet, men gissar att du menar durkslaget? Hoppas du hittar ett sådant.

Ha en riktigt härlig helg!

elin1976 sa...

Dette kommer til å bli bra. Liker vinduene deres. Gleder meg til å se hvordan det blir når det blir ferdig. ha en fin mandag:O)