onsdag, mars 21, 2007

På vrangsiden eller noe sliktSlik ser det ut på innsiden når vinduene har byttet størrelse, det blir litt jobb på innsiden også. Her er Bjørn godt i gang med å dekke hull nummer 1. I skrivende stund har vi fått plate som dekker glava og i morgen skal vi få lister rundt vinduet ryktes det.

Jeg håper jeg får satt opp tapet før helgen. Intill videre må vi bare skjøte inn litt tapet i dette rommet for resten av vinduene i dette rommet blir ikke skiftet før til høsten.

Ser dere panelen på toppen det er den opprinnelige fra 1911 eller noe slikt. Men den er sant og si lite pen. I tillegg vil det være en uoverkommelig jobb og avdekke den skikkelig.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Jeg googlet på Odd Molly og fikk opp ditt spennende husprosjekt:-). Har selv restaurert et tømmerhus fra 1911, så jeg ble sittende å lese igjennom mange av sidene dine, samt linkene! Spennende!
Jeg tenkte å spørre deg om hvor du kjøpte Odd Molly, da det er omtrent umulig å få tak i disse nydelige plaggene i Oslo pga. at de er utsolgt rett etter at de ankommer butikkene. Fint om du gidder å svare meg:-)
Lykke til videre!
Kommer ganske sikkert tilbake til deg for å bestille lamper - kan du gi meg tips om hvilke av lampene som passer til hvilke rom? Liker veldig godt stilen din!
Hilsen Rita:-)

Olstad sa...

Hei Rita

Så hyggelig melding. Så spennende å høre om oppussings prosjektet.

Odd Molly har jeg kjøpt på 4 ulike steder i Oslo området. Bollina på Stabekk, Gizmo industrigata (Majorstua), så er det en butikk på Palet og Madonna på Aker Brygge.

I tillegg har de Odd Molly på Small Habits på Thon senteret i Tøcksfors.

Når det gjelder samlelampene så synes jeg at Hvidkløver lampen passer best i type oppholdsrom over spisebord, salongbord osv. Mens FLight lampen passer godt i type gang, soverom osv. FLight bygger mindre. Jeg personlig liker Hvidkløver lapen best.

Det ser ut som jeg kanskje også får noen andre lamper utover våren fra en annen designer men er ikke endelig avgjort så vil ikke fortelle så mye om det enda.

Pulsatilla sa...

Nå har det vært stille på deg en stund - hvordan går det, har det kommet noe tapet på veggene?

Sylvia sa...

Nå har jeg vært litt rundt i din koselige blogg!
Så spennende med å pusse opp dette gamle huset. Ser ut som om det blir kjempefint!'Ønsker deg en god helg!

anniche sa...

Hei Line!

Det ser jo kjempefint ut.
Gleder meg virkelig til å se huset ferdig-

Innom forå ønske deg en god påske

Klem fra meg

Line sa...

Det er litt av en jobb dere gjør med huset! Det kommer til å bli såå fint :) Vi har vært gjennom mye av det samme med vårt hus ( i 2,5 år) Spennende men til tider slitsomt..
Ønsker deg en fin påske!