torsdag, april 05, 2007

Påskesyssler

God Påske alle sammen! Tusen takk alle sammen for hyggelige kommentarer/hilsner i bloggen. Det er stor stas.

Denne påsken er vi hjemme hos oss selv, det er hyggelig. Vi har/hadde planer om å gjøre en god del i huset for her gjenstår jo fortsatt en god del arbeid. Det har vi begynt på å pr skjærtorsdag like før midnatt er vi godt i gang.
Tror ikke jeg skal publisere alt vi hadde tenkt å gjøre men heller legge ut bilder av det vi faktisk gjør.

Tirsdag var det åpent på søppeltomten og som mange av dere har sett med egne øyne hadde vi ett ganske stort behov for å reise dit med gammel panel, gammel isolasjon og gamle vinduer.

Det var kjempe fint når det dukket opp stor dugnadsgjeng og hjalp oss med rydding. Tusen takk alle sammen. Vi fikk ryddet uanna alt rot og skrot. Super flott. Bildene er noe utydelig da tatt med mobiltelefon.
Så har vi fått inn dør i gangen inn til stuen. Døren fra Kloppen her på Toten var veldig fin. Det er vel unødvendig å nevne at vi har litt malejobb foran oss. Se også at vi har fått parkett på golvet i gangen.

I ettermiddag etter jeg tok bilde fikk vi også lister rundt døren.


Jeg har kjøpt dette nye fine sinkfatet og har satt to krukker med planter samt noen avskårene blomster i en liten mugge som jeg fikk i gave fra Annas rom en gang jeg bestillte varer der i fra.

8 kommentarer:

JULIE K sa...

Så fint dere har fått det. Godt å bruke påsken til å få ryddet opp i hage og hus. Ha en fin påske : )

Guldkant På Livet sa...

Å så fint ni får i huset! Det börjar sakta men säkert att ta sig ser jag... Gulligt arrangemang du gjort på zinkbrickan där! Ha en riktigt "GLAD" Påsk!! Mari.

anniche sa...

Ja, det er virkelig godt å få jobbet med opprydning!!
Det har jammen vi også fått gjort i påsken, herlig! Svigerfar har kjørt noen omganger til fyllinga, hehe!

Koslig stilleben med fløtemuggen:)
Fortsatt God Påske, klem!

Sanna sa...

Hei ! Så fint huset blir. Jeg har ment å spørre deg om dette en stund - ligger huset deres langt fra Lena ? Har en mormor som bodde på Lena, og jeg har en farmor som fortsatt bor på Kolbu. Så på Toten er jeg kjent. Har en følelse at dere ikke er langt unna ;o) Fortsatt god påske til deg !

Pulsatilla sa...

Så moro å se det tar form. Det har jammen skjedd mye i løpet av vinteren! Gleder meg til å se det live.

molly's heaven sa...

Dette blir spennende:) mye godt malerarbeid der ja....ikke misunnelig;) Fortsatt god påske:)

Malinken sa...

Misunner dere ikke den malerjobben, men det blir jo utrolig fint! Kjempekoselig bilde med den søte muggen:-)Fortsatt God Påske til deg og dine!

moderncountry sa...

Så fint hus dere har fått bygget, og det ser ut som det blir riktig så fint! Sinkfatet var flott :)Så du bor på toten ? Dere har artig dialekt, hehe...tenker på vaselina jeg nå..:))
Nyt resten av Søndagen! Klem