lørdag, april 28, 2007

En favoritt stolOm jeg uventet skulle snuble over noen penger (ikke noen men mange...) ville nok en flott stol stå høyt opp på listen. Jeg har mange drømmestoler men den absolutte favoritten er og blir PK22, Design Poul Kjaerholm fra 1956 i brunt skinn. Det er noe med det enkle i den som appellerer veldig til meg. I dag så jeg at den også er å få i hvit. Ikke sikkert det hadde vært så dumt heller.

Inntill jeg finner gullskatten i enden av regnbuen eller en eller annen sjørøver på Mjøsa mister skatten sin og jeg er den heldig finner, får det bli med drømmen om den perfekte stol. Det er stadig noen nye favoritter også, kanskje bloggstoff for en annen kveld også dette med stoler.


2 kommentarer:

moderncountry sa...

Ja det har du helt rett i! Vet du, jeg er litt delt i min smak. Jeg er elsker countrystilen med det romantiske, men samtidig er jeg veldig glad i gamle designklassikere. Svanestolen fra Arne Jacobsen er en av mine favoritter, samt " The Ant Chair". Jeg er jo selv utdannet innen Interiør og har sett mange flotte deignere opp igjennom mitt studie.
Poul Kjærholm og Fritz Hansen er noen av dem. Flotte design! Men så er det litt vanskelig å forene så totalt forskjellige stiler da, man skulle jo hatt 2 hus, i både pose og sekk! Hihi...Ha en fin Søndag!

ANNICHE sa...

Innom og ønsker deg en kjempe flott helg!

Stolen er jo veldig stilig, men her i huset hadde den nok blitt litt for stram- dog jeg elsker og mikse!