mandag, april 16, 2007

Vårfornemmelser


Takk alle sammen for hyggelige lykkeønskninger om nettbutikken det kan trenges for jammen går det sakte med meg. Men dagene flyr med systemkonsulentjobben, butikkvirksomheten slik den er i dag, oppussing og ikke minst kose meg med 3 åringen som jo er det aller viktigste. Vi er opptatt av å finne blomster om dagen eller bloster som han sier. Bak lekhuset er det masse blåveis.

Så har jeg ett spørsmål til alle hagedamer hvordan blir dere kvitt den hyggelige brenneslen. Vi har så kjempe mye for den har fått spre seg fritt i mange år. Så luke er siste utvei. Har ikke spesielt lyst til å bruke gift heller for vi har jo 3 åringen. Vi skal reise på en liten utflukt torsdag til lørdag så lurer litt på om jeg skal sprøyte på onsdag kveld. Men om noen har ett kjempe tips så mottas det med STOR takk.

I dag fant jeg dette garderobeskapet på Creme de la creme interiør, jammen har du mye fint i butikken din Lykke. Denne er dessverre litt over budsjettet for gangskap men vinner jeg i Lotto skal jeg ha slik, det er sikkert. Kanskje jeg kan få bygd ett slik på plass også.... Bilde har jeg lånt i fra Creme de la cremes nettbutikk.

God uke alle sammen.

4 kommentarer:

kreoline sa...

Herlig nå når det begynne å nærme seg sommer, vi hadde skikkelig sommer i helgen, men på mandag var det tilbake til kulden og regnet igjen. Kjempeflott det skapet, har også sett på det, men har ikke plass. Ha en fin dag, ønsker deg lykke til med nettbutikken din, ser spennende ut.

Pulsatilla sa...

Det skapet var jammen lekkert!
Som "hagedame" følte jeg jo kallet; jeg tror at sprøyting er eneste utvei når det er mengder med brennesle. Alternativet er slett ikk eluking, for det er så masse røtter i jorda at du må nesten spavende og få vekk alt av røtter. En lite rotbit blir fort en ny plante. Sprøyt før dere reiser, du, og la det få god tid til å visne helt ned før du fjerner det visne. Hvis du luker det visne vekk for tidlig vil ikke giften ha fått virket helt ut i røttene. Det er mulig du trenger en runde til i løpet av sommeren for å få helt bukt med svineriet...

Så til hyggeligere ting: Blå vannkanner kommer på lager (forhåpentlig før messa), og jeg har matchende hagesakser, rosesakser og merkepinner :-)

HildeS. sa...

Hei hei.
Kjekt at du er her igjen!
Så nydeleg det skapet var:)
Ha ein fin kveld.

RedRobin sa...

Hei! Så nydelige blåveis dere har da. Skjønner godt at 3-åringen er begeistret. :o)

Jeg har også hatt brennesle, og eneste utvei var å sprøyte dem godt med RoundUp. Hvis du gjør dette på kvelden etter at 3-åringen er lagt, eller en dag dere ikke er hjemme så er mye gjort. Det tar noen dager før alt visner, men så fort sprayen er "tørket" så er det ikke farlig.

Lykke til!! :o)