tirsdag, november 27, 2007

Åpent Hus - BoNordisk.no

Noen ganger gjør jeg noe jeg angrer på slik som at jeg for halvannen uke siden fant jeg ut at jeg skulle feire åpningen av BoNordisk med åpent hus der jeg leier kontor og lager og om noen lurer på om det er hektisk å lage til både en slags butikk og mat på 5 timer (kunne ikke begynne før etter vi hadde spist lunsj..)så kan jeg bekrefte at det er veldig travelt.

Synes det var veldig ok å bruke fat, duk osv fra nettbutikken til serveringen. Det fungerte veldig veldig fint.

Det ble desverre litt mye lager preg på utsalget. Heldigvis fikk jeg hjelp av en venninde til å lage i stand snaks fikk også hjelp av en venninde på selve kvelden og det gikk ganske fint. Desverre kom det litt få men de som kom handlet jo litt så totalt sett er jeg fornøyd.
Her er litt detaljer fra vareutvalget. Dersom jeg skal gjøre noe slit en annen gang skal jeg ha duker på bordene ble ikke så fint med bjørkebordene. men men. Det var en hyggelig kveld.

2 kommentarer:

Emmeline sa...

Hallo...Her ønsker jeg deg lykke til med å ha åpent hus i neste innlegg ( dette ble komplisert) men så viser det seg at du allerede har hatt åpent hus??? Her går detaljene meg hus forbi, skal si du har blogget mye i løpet av dagen!
Leit å høre at det ikke kom så mange--for bordet ditt var bare HELT LEKKERT både innbydende og fristende. Håper det blir litt mer fres ettehvert som butikken går seg til, og husk at man bør ikke bruke energien sin på å angre;) bare tull. Mye kjekkere å bruke energien sin på å glede seg over de tingene som går bra!! Selv om det bare er pittesmå ting som virker helt forsvinnende små fra tid til annen;0) Klem

Helen sa...

Utsalget ditt ble jo så fint! Jeg fikk jo kjøpt julegaver til mange, inklusive meg selv. Nå er i hvert fall den ene lampen jeg kjøpe på plass der den skal være.