tirsdag, november 06, 2007

Stue versjon 1.0


Da er stuen endelig beboelig igjen etter ett halvt år som stengt og som byggeplass. Det første rommet i huset som er skikkelig ferdig. Det kan nok være at det blir litt endringer og gardiner skal helt klart opp i vinduene men nå må jeg bare sitte å se litt på de vakkre vinduene som nå er malt 3 strøk.

Må også skaffe en stor bokhylle for alle bøkene våre er nå i plastkasser. Her finnes mange alternativer.

Litt mer ting skal inn men jeg må tenke meg litt om hva som passer inn i denne litt rotette stilen, blandings av gammelt og nytt. Siden jeg er en skikkelig ting samler har jeg enormt masse å velge på av ting...

Neste på listen er kjøkkenet og mandag går turen til Ikea for å stå i den endeløse kjøkkenkøen.

12 kommentarer:

Emmeline sa...

Aaaaahhh så GØY! Endelig mål i sikte, nå har jeg sett på bildene og ledd litt for meg selv for du har det KULT!
Du har HELT din egen stil, en GØYAL stil...-med artig blanding av skikkelig gammelt og nytt. Ser du har stoler som sikkert er laget av danske designere og de glasskrukkene dine var veldig fine. Kjempegøy å se!
Jeg tok bort min store bokhylle fra stuen fordi jeg syns det ble så rotete med masse bøker over alt.--og heldigvis har jeg kommet på en GOD løsning i forhold til ny plassering av bøker. Nå står bøkene i tusenvis av hauger på soveromsgulvet og fungerer som skilsmissetrigger, hehehe!! Lykke til med IKEA besøk, det kan jo kanskje være en prøvelse, bra du ikke skal avsted på en lørdag iallefall!

Gunhild, NO sa...

Sikkert kjempegøy å møblere dette rommet. Fin tapet du har valgt og vinduene dine er kjempefine. Blir gøy å følge med videre. Lykke til med kjøkkenvalg. Ja valget er kanskje allerede tatt.

HildeS. sa...

Så flott det vart i stova di. Tapeten passa jo perfekt der inne, og vindua er så nydelege. Så masse tøffe gamle møbler du har, koseleg å sjå hos deg.
Lukke til med videre innreiingsarbeid:o)

Laila sa...

Endelig... Har gledet meg til å se ferdige bilder fra huset ditt. Kjempefine pisestuestoler, salongbordet var bare nydelig, og krukkene du har lys i er akkurat noe slikt jeg er på jakt etter. Hvor har du kjøpt dem?

Anita sa...

Fiiiint ble det! Lykke til i Ikea køen!

Klem Anita

elin1976 sa...

Grattis! Så gøy. Kan tenke meg at dere er såååå fornøyde over å ha gjordt dere ferdige med stua. Kjempefint. Gleder meg til fortsettelsen.
Klem fra Elin:O)

Landliv sa...

Kjedelig med en endeløs venting på at rommene skal blir ferdig... kjenner til det ja *sukk*
Men SÅ kommer man til målet og det er bare så utrolig deilig! Gratulerer! Nå må du kose deg med å sette det sammen og nyte alt sammen! :-)

Landliv sa...

PS: Utrolig modig du er med stilblandingen din da! Kjempemoro når noen våger litt mer...

Pulsatilla sa...

Gratulerer med et ferdig rom! Tenker det er kos. Men skal du ikke ha lamper der, da? ;-)

Emmeline sa...

Står du i køen på Ikea enda?? Venter spent på oppdatering!

moderncountry sa...

Heisann,
Se der ja! Nå begynner det og komem seg i huset deres. Sikkert kjempedeilig å få ting på plass. Dekorere er jo det gøyeste av alt!

Håper ellers at dagene er fine, og at du har travle tider med butikken. Ja, det er jo bare bra ikke sant? Du får ha en fin helg!
Klem, Aina

laura sa...

Så kjekt å se at rom begynner å bli ferdige. Det er en deilig følelse.