onsdag, november 28, 2007

Vårt forrige IKEA kjøkken!

Takk for alle gode og oppmuntrende hilsninger vedrørende kjøkkenet. Vi er ganske drevne IKEA kjøkken snekkere. Dette er vårt 3 IKEA kjøkken siden 2000. Det første har jeg ikke noen bilder av men det forrige fant jeg noen ganske ok bilder av.

Disse bildene ble brukt i annonsen på finn. Derav det litt sterile utseende. Tro ikke jeg har det så stramt til vanlig. Dette kjøkkenet var i en leilighet på Bislett. Det nye blir mer landlig som passer seg i et hus på Toten.

Var veldig fornøyd med dette kjøkknet. Nå virker det nesten som galskap at vi flyttet. Men livet på landet liker jeg veldig veldig godt å kjøkkenet var ikke lett å flytte med seg.

Ha en fin kveld.

3 kommentarer:

Pulsatilla/Hagen på landet sa...

Oi her går det unna med blogging om dagen! 3 innlegg siden sist jo. Hyggelig å se at åpent hus hos Bonordisk.no gikk bra, jeg synes det så riktig fint ut, jeg!

Lykke til med monteringen av kjøkken - det går nok unna bare dere har tid til å drive med det!

Annettenett sa...

Får virkelig håpe at kjøkkenet blir ferdig til jul, det hadde vært kjekt:)
Tror faktisk jeg har glemt (gulp!) å takke deg for den supre gaven i interiøralongen, der traff du midt i blinken, for å si det sånn:)))
Ønsker deg og dine en kjempefin helg, med eller uten kjøkken!

Guldkant På Livet sa...

Så kul det blir att få ett nytt fräscht och läckert kök!! Så trevligt och gott det såg ut på din butiks Öpppet hus!!! Trevlig helg! Mari.