tirsdag, november 27, 2007

Vil det bli kjøkken før jul

Vi har jo i lenger tid trodd vi skulle få kjøkkenet klart til jul. Nå er jeg imidlertid litt usikker...Men føler ikke jeg helt behøver å gi opp håpet. Alt er malt, alt er innkjøpt nå står montering for tur.

Så om noen vil ha spenning i hverdagen er dette en Thriller og følge vil det bli kjøkken...

Bilde er dagsferskt og viser hvordan det ser ut på kjøkkenet akkurat nå. Komfyren har kommet inn og flatpakkene ligger klare.7 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Det er da noen dager igjen til jul enda! Tror nok du kommer i mål. det er mye arbeid, men veldig kjekt når alt er på plass! Lykke til videre med arbeidet.

HildeS. sa...

Spenning må me ha i kvardagen, men det er nå måte på. Du har vel ikkje invitert fullt hus på julafta også???
Det ordner seg for snille jenter, seier eldste datter mi alltid, og det gjere det nok for deg også. lLukke til med monteringa

Berit sa...

Tenker det ordner seg!
Det var en flott komfyr.
Blir spennende å se framgangen.

Mye fin du hadde å selge også, skal si du er driftig!

NinaS sa...

Å montere kjøkken fra IKEA går greit og fort etter to skap... Husk å lade drillen!!

Lykke til!

Emmeline sa...

Dette kommer til å gå som smurt Line. Synd du ikke har min mann på besøk---skru sammen IKEA skap det er han skikkelig GOD til. Han har skrudd så mange at han kan gjøre det i søvne. Etter et kjøkken så kommer dere også til å være der;) Når dere har fått alt på plass og bare skal til å skru det opp, ja da kan jeg love dere at det går mye raskere enn du tror. Du er ferdig lenge før Lucia toget går. Men som vanlig følger vi spent med på sidelinjen:))) Hold oss oppdatert.. Lykke til med åpent hus i Kapp Næringspark. Jeg bor litt for langt avsted men ellers hadde jeg kommet. Håper du får mange kjekke gjester den kvelden!

Karna sa...

Er jo kommet langt når alt er i hus....du får ta det litt etter litt så er nok kjøkkenet på plass til jul.....

Trines Hus og Hage sa...

Ja, da blir det spennende! Ovnen som det er bilde av ser iallefall veldig fin ut. Lykke, lykke til med montering av kjøkken!