lørdag, januar 03, 2009

Hjemmehygge!

Selv om mange i blogglandia har pakket sammen julen er det fortsatt full jul på Olstad. (Vi hadde riskrem til dessert i dag også, smaskens). Var i København en tur i november og da kjøpte jeg noen fine lilla telysestaker som fikk plass i kjøkkenvinduet. De skal jeg nok hygge meg med mange år fremover.Vi har hatt mye besøk og vært mye ute å fartet i julen. I dag har jeg satt meg ned og hygget med med en av bøkene jeg fikk. Fikk også en liten presskanne som kjempe fin for 1 mannskaffe:-)Siden det tross alt snart er vårlige tanker også her på Olstad har jeg vært i kjelleren og sett på blomstene som overvintrer der og fant disse vårglade eføyene som fikk være med opp på peishylla. De var så søtt pjuskete og jeg ble så glad når jeg så dem. På toten overvintrer ikke Eføy ute.I totens vinterland må vi ha skotøyet i orden. På ganggolvet fant jeg disse to par skoene i dag. Husets største og minste sko. De var så sjarmerende sammen at de fikk litt plass i bloggen.God helg. (I morgen skal jeg på salg :-))

5 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Så søtt med de store skoene og de små sammen. :) Den boka di så veldig spennende ut, tenker det er mange ideer å hente der.

Bare koselig at du kom innom og skravla. ;) Jeg har bare fire av de tallerknene, men vi har flere av de på hytta. Der har vi noen som er helt hvite, sikkert slik som dine. Syns at de også er flotte. Har både flate og dype av de. De er flittig brukt om sommeren. :)

God søndag i mårra!

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Heisann!!
Takk for helsing :)
Du, dei boksene kjøpte eg på en butikk som heter Botex, men dei finnes også i butikk som heter HERLIGHET og den butikken er på Moa i Ålesund.
Ikkje sikkert du bor i nærheita..
Ellers flott blogg du har:)
Ønska deg godt nytt år.
Ha en fin søndag
Klem

pillepalle sa...

Hei! Det er fortsatt jul hos oss også! Vil ikke rydde jula før 6. Januar jeg. Det er tradisjon i Tyskland å beholde julepyntet til "3 kongensdagen".

Ha en strålende søndag!

Hilsen fra Pillepalle

Aina sa...

Godt nyttår til deg også!
Artig å lese interiøråret ditt fra i fjor, dere fikk jo gjort mange stor-prosjekter. Ser kjempefint ut, og det skobildet var såå søtt.
Kos deg på salg!

Klem fra meg.

Tulip sa...

Hyggelig å se at noen koser seg med jula enda! Det er lov det!!

Morsomt bilde av skoene!

Virker som om dere har hatt det fint i jula:) Gøy med danmarkstur.

klem