onsdag, desember 31, 2008

OLSTADÅRET 2008

Har kost meg med masse interiøråret 2008 blogg inlegg. På olstad har vi hatt en del eksteriørforbedringer også i året som gikk. Her er årskavalkaden vår.
I Januar og februar fikk vi skikk på soverommet, det gamle golvet ble vasket og lakket. Skikkelig fransk langstil gulv. Det er jeg superfornøyd med.I februar og mars sto kampen om hva som ble kart først kjøkken eller baby.. På bildet over er jeg sprekkeferdig 2 dager før fødsel...Prinsessa vant og ble født 12 mars.


¨
I april flyttet vi inn på det nye kjøkkenet. Flyttet inn er begrepet den første tiden sov jeg også middag på kjøkkengulvet. Nå sover prinsessa om natten så det har blitt slutt på middagsduppen men på kjøkkent er jeg meste av dagen.
I april fikk vi også vinduer i tilbygget.I mai manglet kun panel og nye vinduer på en liten vegg, taket var ferdig lektet. I 2008 har vi byttet panel og vinduer på 2 vegger samt byttet taket og etterissolert dette. Endelig har vi ett hus som er varmt og godt.I juni og juli pusset vi opp peisestuen som ble brukt som spisestue under dåpen til prinsesse Margrethe.


I oktober kom det på nytt heiseutstyr på gårsplassen og løftet opp takstein, herr olstad har brukt høsten på å legge på plass takstein, på bilde synes også at det er panel og vinduer på alle 4 vegger i huset. Jobben er gjort:-)

Til slutt i desember fikk 4 åringen nye møbler på rommet sitt. I 2009 håper vi det blir ferre store prosjekt med huset men mer småtteri som skal på plass.

13 kommentarer:

organic-lizzi sa...

WoooW!!Imponerende..Ble temmelig fasinert av at det gikk an å stå i skuffa til traktoren når det skulle settes inn vinduer:-))Såååå vakkert hus!!
Verdens beste nye år til deg &
Stooor klem fra Randi

Lena sa...

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!
Kanskje vi sees i 2009???
Mange klemmer fra liten og stor her på Vallerud!

fru Pink sa...

Hei!
Huset deres er så nydelig, og kjøkkkenet er virkelig blitt et drømmekjøkken! Så lurt å velge eikekjøkken når dere har så mange fine vinduer; med masse lys inn er det utrolig lekkert med trekjøkken:)
Ønsker deg og dine alt det beste for 2009:)

Cathrine sa...

flinke dere har vært i år. Kjenner til det der med opppussin. Holdt på konstant i 2år vi også. Så solgte vi å flyttet å bygde nytt:) men vi savner å holde på litt. Ønsker deg og dine et godt nytt år å mange nye gode ideer. Sjarmerende vakkert hus dere har. Klem fra hvalstad hjemmet

Tulip sa...

Mye har skjedd på Olstad i løpet av året. dere har fått det kjempeflott, ser det ut til!

Håper 2009 byr på mange fine minner.

Kos deg i kveld!

HildeS. sa...

Ønsker deg og dine eit
Godt Nytt År:)

Pulsatilla sa...

Jammen har dere fått gjort litt i løpet av året som har gått!
Takk for i går - og riktig godt nytt år!
Klem :-)

Smilla sa...

Kanskje dere skal hvile litt i 2009? Imponerende fremdrift hos dere Line!
Sender deg masse gode tanker og ønsker dere alt godt for det nye året.

Heidi sa...

Takk for fin billed-kavalkade:)
jeg vil gjerne ønske deg et riktig godt nytt år. Ha en koselig feiring inn i det nye året.

:-)

Anniche ♥ sa...

Helt Imponerende altså, men det har jeg sagt før , at dere er helt ufattelig flinke- og det blir sååå bra !! Ha en herlig start på det nye året -og masse lykke til med alle dine gjøremål :)

klem A

Moderncountry sa...

Mange vakre forandringer!! Og den vakreste av alle må vel være lille tullemor :) Jeg synes dere bør gi dere selv riktig så mye ros, for det er virkelig beundringsverdig hva dere har fått gjordt det siste året. Deilig å få ferdig prosjekter i huset, det vil bli så flott! Ja, det er det jo allerede :) Gleder meg selv til den dagen vi kan si, her er "vårt" hus. Men foreløpig bor vi fint her med hage og utsikt.
Ønsker deg allting godt i det nye året som kommer, må du alltid føle lykke og lidenskap!

Varm hilsen Aina,
Moderncountry

Fjordheim sa...

Ikke værst innsats på husfronten, og i tillegg fødsel.
Håper dere får gjort det dere har tenkt dette året.
Takk for alle koselige stunder du har vært med å gi meg igjennom bloggen din i året som er gått.
Ønsker dere et riktig godt nytt år :)

Karna sa...

Godt nyttår til deg!! Så mye kjekt som har skjedd hos dere!!!!

Jeg har såååååå lyst på en slik kjøkkensofa jeg også, og følger nøye med på finn i håp om at noen skal bli lei sin...ha ha ha....