torsdag, april 02, 2009

Green Gate eksperter se her...Jeg driver å fikser litt på soverommet, og funnet ut at sengeteppe fra Green Gate fungerer fint hos oss. Men jeg finner ingen som passer til dobbeltseng så jeg må ha slik oppbrett på oppredningen som jeg egentlig ikke synes fungerer så godt. Vet dere Green Gate eksperter om det finnes dobble sengetepper. Så lurer jeg på om det ikke er slik at det også finnes lampeskjermer?I taket har jeg en lysekrone fra Bloomingville.Svert fornøyd med gulvet, det er veldig greit å holde rent ved at det rue slitte gulvet ble lakket med matt lakk før vi tok i bruk rommet.Det siste bildet av detlajer rundt vinduet, taket og rullgardinene.

6 kommentarer:

Hulda sa...

Vil ikke kalle meg ekspert på GG, men har jo sett at det finnes mange lekre tepper derfra. Men, dyre.. Så fin lysekrone du har!

Fjordheim sa...

Veldig koselig på soverommet deres. Liker godt lyskrona, og det malte golvet.
Har nok ingen greie på GG nei.
Ønsker deg en god påske :)

Det var visst vanskelig for flere av de jeg har vært i kontakt med ang et bloggtreff den 18 april. Og visst det er vanskelig for deg også får vi prøve igjen en gang senere,

Anonym sa...

Hei

Det finnes doble sengetepper i GG, ca pris 15oo,- også lampeskjermer.
Hør med noen av nettbutikkene som tar inn GG om de kan ta inn et til deg. Hilsen en i Bergen med dobbelt sengeteppe i GG :-) (dessverre kjøpt i nedlagt butikk)

Tulip sa...

Er ikke inne på GreenGate...så her kan jeg ikke bidra.
Flott soverom. Lyst og fint med to vinduer. Fine farger. her tror jeg det er godt å bo!

mali-mo sa...

Så effektiv du er da! Sukker misunnelig over lekkert soverom...med eller uten GG teppe ;) De er ganske svinedyre, er de ikke? Vet at hun som har Emmas verden i Langvåg hadde noen GG tepper,, men aner ikke om de var doble. Er ikke akkurat noen ekspert jeg da ;)
men ser du har fått hjelp her, så bra da!

Soverommet vårt er laaangt nede på oppussingslisten, og for øyeblikket har vi rett og slett oppussingsstopp...må vente til piffen er tilbake ;) hihi.

Håper du får en flott helg!

Prinsessa sa...

Jeg vil få ønske deg en nydelig palmelørdag.
Vår klemmer fra Elin:O)