onsdag, april 22, 2009

VÅR

I helgen var jeg på hagemessen på Lillestørm. Det var stor stas å se den fine standen til mine barndomsvenniner igroshage og Deilig er jorden . Som alltid når jeg er på noe morsomt glemte jeg kamera.

Alt jeg kjøpte var 3 stk små pelargonia avleggere av Pelargoniaforeningen og det resulterte i at vi måtte lage plantebord. De må stå inne hos meg enda da for vi har fortsatt snø faktisk.. Men nå kommer våren for fullt også i innlands norge.Det hvite dere ser er snø. Dette bilde ble tatt på søndag betydelig mindre allerede i dag.


Til slutt må jeg bare vise denne lille søte bakeren som sammen med storebroren sjarmerer mammaen sin så veldig om dagen at det blir lite hagearbeid, lite blogging, lite oppussing og ja lite av alt annet enn å være mamma.

10 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så søt! :O)

Og jeg likte ditt hagebord skikkelig godt!

Kos deg med våren og plantene.
Hilsen Ljo

Prinsesse Elin sa...

Hagebordet er rett å slett nydelig. Jeg har også noen pelliser på gang så jeg lurer på om ikke jeg også må få meg et. Ditt er iallflal perfekt. klem:O)

Anita sa...

Så skjønn hun er!! Og bordet er veldig fint! Kos deg i venten av snøløst;0) Klem!

Fjordheim sa...

Nyt tida som småbarnsmor du. Den kommer ikke igjen.
Fint med et plantebord ute. Ja her er det snart bart omtrent over alt. Er litt igjen i skyggen bak huset. Og der de største snøhaugene var. Herlig tid nå som må nytes, om ikke lenge kommer myggen og da er det ikke godt å være så mye ute.
Ha en flott dag :)

Lena sa...

Nydelige lillesnuppa! Jammen ligner hun bra mye på storebror!!!
Kos deg med deilige vårfølelser, Line!!!

klem, Lena

BROCANTE sa...

Hei - lenge siden sist! Praktisk og nytting bord du har fått laget. Fint med en ekstra arbeidsplass nå som plantetiden virkelig setter inn for fullt.

Ny våren!

Tove sa...

Hei! Ser at du er god på lamper, og trenger litt hjelp! Vi leter etter en taklampe til en liten yttergang. Og jeg finner bare plafonder.. Syns de stort sett er kjedelige! Pga ytterdøra som slår innover, kan ikke lampa være mer enn ca 25 cm i høyde. Er gift med en som elsker designlamper, har PH kjøkkenlampe og ønsker seg PH stålampe. Men jeg er litt mer variert i stilen, og liker også litt mer shabby stil.. HÅper du har tips!!
Hilsen Tove

Tulip sa...

Ja nyt tida når ungene er små, den går så altfor fort!

Koselig hagebord du har!
Kos deg i helga!

Smilla sa...

Nydelig fin lille dronningen din :O)

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室