mandag, mai 07, 2012

En lyslykt mange bruksområder.

Det er nok ingen hemmelighet at jeg er begeistret for porselenet til Wik & Walsøe. Det jeg liker aller best er at de enkelte delen kan brukes til så mange ting. Den lille lyslykten er ett lite universalprodukt utover å være en kjempe fin lyslykt. Jeg bruker den til feks  snacks, oliven, syltetøy og rømme for å nevne noe.


Et annet favoritt bruksområde er å bruke skålen som smørskål det er den passe stor til og Alveskog lyslykten passer så utrolig fint sammen med oliventre smørkniven, kurv til brød. Jeg synes det er godt med salt smør så jeg strør ofte litt havsalt på smøret.


Franske Marlux lager salt og pepperkverner med livstidsgaranti. Marlux drives nå av tredje generasjon "salt og pepperkvern makere" og er ledende både i frankrike og verden på produksjon av salt og pepperkverner.  Vi har tatt inn både 14 og 20 cm høye kverner i blank finish. Fargene Grå, Sort, Hvit og Rød. De er kjempe fine men jeg klarer ikke bestemme meg hverken for farge eller størrelse. Tror jeg vil ha en hvit og en rød.

2 kommentarer:

mali-mo sa...

Nydelig lyslykt / skål ;) Her hadde den nok blitt full avgodis på null komma niks ;)

mali-mo sa...

Morsomt, så du akkurat hadde kommentert hos meg og! God uke til deg og!