mandag, mai 21, 2012

JenteturNesten hver lørdag er lille frøken Margrethe og jeg på "Jentetur", når man har både lillebror og storebror er det ikke ofte man er på tur med bare mamma.

Turene består nok som oftest av helgehandel - men også det blir morsomt når man er 4 år. Lørdagens tur gikk blant annet til Lund Brød på Dyste gård som lager de beste surdeigsbrødene som finnes.


Det er også veldig hyggelig å besøke det lille bakeriet som holder til i en låve her i Kolbu. Trivelig gjeng som virkelig får en til å føle man kjøper bra mat!


Care Bear og Margrethe er kjempe fornøyd med lørdagens handel. Ferden gikk så videre til Kiwi men det var ikke så veldig bloggverdig. 


3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så flotte 17.mai pynta unger under her.
Koselig med egen jentetur. Er nok viktig for den lille frøkna å få litt tid alene sammen med mor. Sikekrt godt brød der ja. Ikke ofte jeg er på de kanter. Men det er åpnet et lite bakeri på Dokka for ikke så lenge siden, og nå er det planer om et til. Kjempegodt med nybakt.
Ønsker deg ei god uke :)

Tulip sa...

Koselig med mamma og dattertur:)
nam, så gode ut de brødene, ja!

Anonym sa...

Så fin blogg du har. Masse inspirasjon her.

Du... Ikke for å legge meg borti, men du skulle helst ha senket nakkestøtten på bilstolen slik at selen ligger helt inntil brystet og skulderen til barnet. Ikke høyt oppå halsen slik den gjør på bildet. Det kan nemlig være direkte farlig, selv i en liten bråstand.

God helg.