tirsdag, august 04, 2009

UNDER ARBEIDI "Internett gamledager" på slutten av 90 tallet, kunne man se gule trekanter på hjemmesider som fortalte at sidene var under arbeid.

Min nye spisestue er deffinitivt under arbeid, og her kommer ett bilde av sjølveste Olstad fruen (ugla) svært lite bloggifisert. Jeg har brukt to dager i sommer på å rydde dette rommet. Når det nye kjøkkenet sto klart. Så flyttet vi bare ut av det gamle og startet å ta det i bruk som resikulerings stasjon. Det blir temmelig mye tommflasker, plast, papp og annet som på ett eller annet tidspunkt skal på resirkuleringsstasjonen til Østre toten kommune. Nå har Olstad Mannen kjørt hengeren til skraptomta mange ganger og vi begynner å se gulvet på gammel kjøkkenet.

Ny spisestue håper jeg er klar til JUL.

5 kommentarer:

moa sa...

..ugla...? hihi...
lykke til videre - men ryddeing er så godt for kropp og sjel....etterpå, vel å merke:0)

moaklem

Frk. T sa...

Hei!!: ) Takk for kjempehyggelig kommentar, alltid hyggelig å bli kjent med nye bloggere.. Jeg skal titte mer på bloggen din når jeg kommer hjem fra ferie, nå må jeg legge meg da vi drar om kun få timer.. Og du driver nettbutikk også?? Kjempespennende.. Kommer garantert tilbake til siden din og titter mer!: )

Ønsker deg en nydelig uke, klem Frk T

Ingunn sa...

Du skriver morsomt. Gleder meg til å se hvordan det blir.

Ha en fin uke.

Ingunn

Fjordheim sa...

Dere har vært flinke.
Lykke til med oppussingen :)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei på deg:)
Ja her er alt bare bra. Er på hytta og prøver å ha ferie. Men her er jo like god nettdekning her så jeg får litt kjeft for at jeg ikke klarer å holde meg borte fra pc'en:))
Ser du har samme gamle kjøkkenbenk som meg. Jeg har min ute i hagestuen nå.

Bare et spørsmål. Har du mange av de sink vitrineskapene fra Bloomingville. Jeg har fått en bestilling på flere enn jeg har. Hun skal ha et eller to stk. (kanskje 3)

Ha en skjønn dag
Klem:)