fredag, mai 04, 2007

Endelig har våren kommet til Innlandet!

Jeg er jo innflytter og det jeg aldri kommer til å godta at det ikke er vår her. Ja vel det er en liten overdrivelse, men siden snøen ligger så lenge så kommer sommeren så raskt. Den lange tiden der det nesten er for kaldt til å sitte ute på trappen å drikke kaffe har vi ikke. Nå har snøen gått, trærne har blitt grønne. Så i år tror jeg vi skal få litt vår også her.

Her er lekehuset vårt som treåringens framor fikk i gave når hun var liten så det vil si at dette lille hyggelige huset snart er 60 år. Vi skal freshe det litt opp i sommer
Denne flotte kannen fikk jeg til jul. Er i fra igroshage.no


Ett nytt bilde av huset, nå er alle hjørnekassene også på plass. Dvs det er fortsatt en som mangler på trappenJeg har sådd blomkarse i de gamle potetkassene men de ser jo så stygge ut så jeg har plantet litte eføy i dem i påvente på blomkarsen. Liker disse gamle trekassene. Siden vi ikke dyrker poteter kan vi jo like godt bruke dem til noe hyggelig.

Så forsøker jeg meg stadig på en glamorøsfredag men det slår ofte litt feil, ender ofte opp i jeans og joggesko. Tips om den glamourøse fredagen kan leses hos Glamourbiblotekaren.

God Fredag og God helg om det ikke blir noen flere innlegg før helgen.

10 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei å hei.

Åååå så koseleg leikehytte, tenk å vore lita jente og fått leika der:o)

Nydeleg vannkanne! Ei slik skal eg ønske meg.

Den potetkassen var jo heilt genial,og eg ser den for meg full av blomkarse,nydeleg:)

Huset ditt blir berre heilt kjempeflott, og det er veldig kjekt at du legg ut bilder slik at me kan sjå framgangen.

Ha ein flott fredag, og god helg:o)

moderncountry sa...

Heisann! Sa deilig at varen har kommet til dere ogsa, her har det jo allerede blitt sommer! Sa koselige bilder du har lagt inn i dag :) Herlig lekestue :) Husker vi lekte mye i en slik en hos tanta mi. Det var jo rene huset da vi var sma :) Og sa flott hus dere har! Sa deilig at brikkene begynner a falle pa plass, moro a folle med i prosessen!
Du far ha en hyggelig helg og kose deg! :)

elin1976 sa...

Huset deres blir såååå fint. Tenk når det er helt ferdig. Virker som det ikke er lenge igjen nå. Lekehytta er yndig. Vi har lekehytte i hagen og jeg må si det at ungene i hele nabolaget liker den. I går var det veldig aktivitet i den.
Først lekte de mor, far og unger. Så gikk de over til å ha leseklubb i den. Og når jeg skulle ha prinsessa inn for kvelden, fant jeg denne sammen med 4 andre jenter og 2 stakkers gutter.
Da lekte de kyss, klapp og klem. hehe. Synes nesten sitt synd på guttene. Ha en flott dag. Klemf ra Elin:O)

Pulsatilla sa...

Så fint huset begynner å bli - jeg kjenner det nesten ikke igjen! Og så heldig 3-åringen er som får arve farmors lekestue, da. Ser ut til at den har vært bedre tatt vare på enn den vi har arvet - den var jo bare fra tidlig 90-tall og allerede pill råtten. Så her blir det nybygg i sommer.

kos dere med våren - vi sees ved 17-mai-tider!

Pulsatilla sa...

Glemte helt å si at jeg syntes det var en veldig fin og kreativ ide å bruke potetkassene til blomkarse - det kommer til å bli kjempefint!

JULIE K sa...

Så koselige bilder det var her da. Ja liker selv gamle potetkasser, de er så koselige på ett vis. Det huset deres er så nydelig, ser veldig stort og flott ut : )

Ida sa...

Stilig å plante i potetkasser. God idè! (:
Kjempefint hus også! (:

Guldkant På Livet sa...

Ett sånt vackert hus du har!! Underbart!! Och den rosa vattenkannan älskar jag!! Mari.

Anemone sa...

Takk for komentar i bloggen min. Du er heldig du som har nytt hus og nye muligheter. Det sies at en skal bygge 3 ganger før en er helt fornøyd, men hvem hadde vel giddet det?? Ikke jeg i alle fall, krever mye, men gøy er det. Skal "snoke" i arkivet ditt nå :-)

Hulda sa...

Takk for hilsen hos meg! Virkelig fin den kanna di, rosa og det hele. :)