tirsdag, mai 22, 2007

Liselund


Favorittserviset er Liselund fra Royal Copenhagen det finnes i både lyseblått og mørkeblått vi har det mørkeblå i kaffeservice, fikk det til bryllupet. Har nå vært på nett å sjekket for på glassmagasinet har de sagt det gått ut. Det er selvfølgelig bare tull - heldigvis. Så håper på en danmarkstur i sommer så jeg kan kjøpe noen flere deler.

Liselund er designet av Diana Holstein. Som også har designet for Ralph Lauren og Tiffany & Co.

Liselund har fått navnet sitt fra slottet Liselund på Møn - er det ikke vakkert. Skal også ha en fantastisk romantisk park. Lurer på om det er åpent for allmennheten? Det må jeg finne ut av.

10 kommentarer:

Gunhild, NO sa...

Så koselig at du var innom bloggen min. Veldig fint det serviset du samler på. Men det så dyrt ut!

Pulsatilla sa...

Der kom tirsdagsinnlegget, ja :-)
Serviset er kjempefint - er det ikke fint at de ikke har det på glassmagasinet lenger; enda en god grunn til å reise til Danmark ;-)

Takk for linkene i sidemenyen, forresten, fant et par jeg ikke hadde sett der

Karna sa...

Veldig flott servise, håper du finner noen deler når du skal på ferie...

moderncountry sa...

Oj for et flott innlegg!! Jeg er så glad i porselen selv og der gav du meg inpirasjon til en post i fremtiden. Det blir mye bare møbler, men servis hører jo også med ikke sant? Dette var jo flott da, veldig luksuriøst og kan skjønne det når jeg hører hun designer for to andre store kjente og ikke minst, kremt, dyre merker..
Slottet var praktfull og jeg tror nok slike slott er åpne for alle i sesonger. I Nederland har de en haug med gamle slott, likeså Belgia og Frankrike. Mange av de leier ut rom til overnatting, ballsaler til bryllypper og komforanserom til business-møter. Ofte har de som du ser her store hager, og mange av de er vakre med mange flotte planter, fonteiner og trær. Verdt å finne ut av, for det er fantastisk med slike besøk!!
Oj, der kom jeg på enda en post, jeg har jo besøkt mange slike parker og slott. Jeg kunne jo vise noen bilder!!
Ha en fin dag og takk for alltid flotte kommentarer, klem :)

Olstad sa...

Dere er søte så hyggelige kommentarer.

Liselund er egentlig ett undervurdert service for det er helt overkommelig i pris rimligere enn de norske/svenske (Porsgrunn, Rørstrand og Magnor)Så hvorfor de slutter å selge det på Glassmagasinet synes jeg er litt rart.

Så kanskje dette er min lille service hemmelighet, som jeg gladelig deler - vet om ett luksuriøst service til overkommelig "samlepris":-)

RedRobin sa...

For et flott servise. Også så supert å ha en så god unnskyldning for å ta seg en tur til Danmark da! Hihi!

Ønsker deg en super onsdag!

Anonym sa...

Nydelig servise og masse kjekt å se på bloggen din! Jeg er nemlig din hemmelige venn som forsøker å finne gode tips til hva du liker. Det er ikke så lett, men liker du roser...og lyseblå farge? Det er i grunnen det inntrykket jeg sitter med! Gi meg gjerne et hint hvis det ikke stemmer... Men det hintet må du gi på bloggen her og så leser jeg det nok! Aller helst burde jeg vel pakket inn en snekker som kom hjem til deg og gjorde alt ferdig i huset ditt, fra topp til tå.
Hvis jeg finner en lyseblå snekker med rosemønstret arbeidstøy skal jeg love å gi han til deg!

Malinken sa...

Vakkert servise. Ville også forventet at det var svindyrt. Glassmagasinet er ikke hva de engang var, synes det er mye som har blitt borte derfra.
Får si som de andre her; veldig god grunn til å ta en Danmarkstur. :-)

HildeS. sa...

Heisann.
Det var eit nydeleg servise du samla på, og så stemningsfulle bilder.
Det slottet kunne eg gjerne ha tatt meg ein tur til,ja:)

Ha ein fin onsdagskveld:o)

M @ Zip Zest Zing sa...

Det stemmer faktisk at serviset har gått ut av produksjon. Der tok nok ikke glassmagasinet feil. Siden vi hadde kjøpt serviset på Royal copenhagen i Kjøbenhavn sendte de oss en e-post om at serviset skulle gå ut av produksjon og tilbød oss å bestille restene. Synd men jeg håper du fikk tak i det du ville ha.