torsdag, mai 24, 2007

Vi bor på byggeplass, hvordan gjøre det beste ut av det?


I går hentet jeg endelig boken Franske stemninger på nordisk vis som har kost seg på posthuset noen dager – for en fantastisk bok. Den var virkelig flott.

Vi holder jo på med renovering av huset fortsatt... Ting tar tid så vi har fortsatt midlertidig kjøkken, mange rom som ubebodde pga byggeaktivitet. I kveld har jeg gjort en innsats på det midlertidige kjøkkenet som vi jo tross alt bruker...Siden dette kommer til å ta litt tid er nå målet med liten innsats å få det litt triveligere i de rommene vi faktisk bruker. Vi har nå ett kjøkken uten noe særlig med skap. Men jeg har satt opp noen hyller som inntill i ettermiddag har vært et eneste stort kaos. I kveld har jeg ryddet i hyllene, funnet frem noen hyggelige ting, hentet en gammel kasse fra uthuset til vinflasker og annet rot som fløt på benken, og med tanke på hvor lite trivelig det var før så ble det ikke så ille. De nyeste bruktinnkjøpene fikk plass på hyllen.

Legg merke til de nydelige små eggeglassene med rødt fasanmønster og de små fatene. De har jeg overtatt av søte snille Anna – For the love of country som lot meg kjøpe dem fra henne. Jeg har søkt på Tradera i evigheter for slike eggeglass – Så mange takker sendes til Anna, tusen millioner takk. Nå må alle jeg treffer høre om hvor morsomt det er å blogge og hvor søt Anna var som kontaktet meg etter jeg kommentert hvor fine de var i hennes blogg.

Kjære min hemmelige venn (anonym): Du traff spikeren på hode på hva jeg liker, nesten skummelt at det går ann å komme frem til hva jeg liker så godt bare ved å lese disse små innleggene. (Gleder meg til snekkeren kommer i posten:-))

6 kommentarer:

moderncountry sa...

Å så koselig at du fikk en så hyggelig kommentar og ikke minst at du fant slike eggeglass selv!! Kjempeflotte var dem :)
Å så er jeg såååå misunnelige på alle som har fått skaffet seg den boken, den står virkelig langt oppe på ønskelisten min :)
Klart det blir kaos i et nygyggerhus, det skulle bare mangle. Men ta tiden til hjelp du, og blir det for uoversiktelig, ja da kan du altid lage en plan for hvert enkelt rom over hva du vil gjøre, og hva som allerede er gjordt. Ellers kan det kanskje bli litt kaotisk, og kanskje også oppe i hodet?
Lykke til med videre planer iallefall!!Og ha en fin Fredag i morgen du og, klem ;)

moderncountry sa...

Oj, jeg leste feil, du fikk kjøpe dem av henne! OJ, så snillt!
Silly me..

elin1976 sa...

Så koseliig det ble hos deg. Man skulle nesten tro at dette var et kjøkken som var opp å gikk( he he) Gleder meg såååå til dere er ferdige og du kan få vist herligheten frem for oss andre nyskjerrige bloggere. Ha en fin dag. Masse klemmer:O)

Emmeline sa...

Det ser ikke ut som en byggeplass i mine øyne. Du har virkelig klart å gjøre det utrolig koselig! God helg.

Trines Hus og Hage sa...

Hei og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Ja, bare hyggelig hvis du vil linke meg! Er det et helt nytt hus dere bygger eller er det noe restaurering? Vi har total-restaurert vårt de siste 11 (!) årene. Både slitsomt og moro! Det var masse fint å se på bloggen din også! Den blå jakka falt jeg helt for. Må gjøre noen resurch tror jeg.

RedRobin sa...

Så flott det ble på ditt midlertidige kjøkken. Absolutt verdt ryddeinnsatsen spør du meg. :o)

Og heldiggrisen som fikk tak i så flotte eggeglass da, så flott med slike bloggvenner!!

Ha en super dag!