søndag, mai 13, 2007

Snart er det ny uke
Nå er det snart ny uke, helgen har vi brukt på oppussing. Det er jo nødvendig på våres byggeplass. Nå begynner rommet til treåringen å ta form. I min søken på inspirasjon har jeg funnet nydelig bilder med møbler fra Oliver Furniture de synes jeg er så fine.

Lurer på om det ikke hadde være en god ide og hatt det lille skrivebordet i stuen for uansett havner jo lekene nede. Kunne kanskje vært fint å ha en fast plass til slikt også i stuen.

Det blir IKEA møbler på våres barnerom. Gleder meg til det er klart.
Jeg har en slik hylle, men den ble litt mer rustik enn jeg trodde, lurer på om jeg skal henge den opp i gangen å ha nøker å slikt på. Eller om jeg bare skal konstatere at dette var ikke helt meg. Synes fortsatt den har sin sjarm.

Ha en fin uke alle dere. Tusen takk for hyggelige besøk og koselige kommentarer i bloggen.

6 kommentarer:

moderncountry sa...

Å så flotte skap du viser oss! Dååån...jeg ønsker jeg ønsker..Ja, man blir vel litt bortskjemt med så stor plass som dere har fått nå tenker jeg :) For en forskjell og så rart det må føles etter å ha bodd i mindre leilighet! For oss blir det et lite tilbakeskritt tenker jeg de første mnd. vi flytter tilbake til Norge igjen. Men håper og ønsker at vi også kan finne et like stort og flott hus som dere :) Takk for besøk, hyggelig kommentar og ha en god natt :)

Laila sa...

De skapene var fine. Kunne godt tenkt meg noe slikt, jeg også.
Tallerkenhyllen var kjempefin, men jeg er litt enig i at den kanskje er litt vel rustikk. Men det går jo an å gi den et nytt malingstrøk?

Takk for den fine kommentaren i bloggen min forresten.

Hemmelig Gave Along sa...

Så er det snart klart for en ny runde i Interior Give alongen. Se mer info på IGA sin egen side :-)

HildeS. sa...

Oj, for nokre flotte skap, skulle gjerne hatt sånne, ja:)

Hylla var knallfin.

Ha ein fortsatt fin kveld, og lukke til videre med huset:)

BO sa...

Kjempefint skap. Er på utkikk etter eit skap i "vaksen" str. til badet vårt, har du tips? Kjekke blogg du har! :-)

Emmeline sa...

For noen fine skap, ja de kan man saktens drømme om til et barnerom. Den lille hylln var helt utrolig koselig, er den ikke deg? Den er jo kjempesøt. Du må ha en riktig god helg.