onsdag, mai 30, 2007

TVKokker


Hva er det med matprogram, ikke er jeg noen stor kokk, det går mye i Toros halvfabrikata og enkle retter så man kan jo lure hvorfor jeg sitter klistret forran TV ogser på alle disse matprogrammene, mulig jeg tror jeg skal bli en mer kreativ kokk ved å se alt dette. På samme måte som jeg tror jeg skal lære å sy ved å kjøpe lekre stoffer, men det er en annen hisotrie. Uansett gleder jeg meg stort nå over Nigellas kjøkken hver tirsdag. Så istedet for å lage lekre retter gikk jeg ut å kjøpt noen nye fat. Meg og fat...

Bildene er lånt fra Nigella.com (som også er verdt ett besøk)

8 kommentarer:

elin1976 sa...

Disse fatene er nydelige. Jeg har fallt slikt for målebegerne hennes. Må ha det bare må ha det. Jeg er en ihuga fan av Nigella. Kan ikke få nok av hennes mat.
Enkel å tilbrede er den også. Ønsker deg en fin dag. Klem fra Elin:O)

koselig sa...

nydelige fat!! jeg er også helt Nigella frelst - hun er så mye mer delikat enn Jamie synes jeg. Han er ok, men Nigella er bedre :)

Malinken sa...

Sitter klistret til tv'n når Nigella er på jeg også. Liker ikke å se på kokker som "diller", og er mer opptatt av å framstille maten som "kunstverk" enn som noe en skal bli mett av.. *ler* Nigella gir meg lyst til å gå ut på kjøkkenet og sette i gang, og heldigvis er ikke oppskriftene hennes så fryktelig kompliserte heller... Bra for meg som ikke direkte er noen mesterkokk.. *ehhm* ;-)

Hulda sa...

Så flotte fat du har kjøpt. :) har ikke sett serien selv. Men, kanskje jeg skulle ta en titt. Så fine bilder fra hagen og huset du viser i innleggene nedenfor. Franske stemninger er ei fantastisk bok! Som å ha et svært Vakre hjem. :)

HildeS. sa...

Så flotte dei fata var da.
Eg har det sånn med kokebøker, eg kan bla og bla og bla, men bruker sjelden kokebøker når eg lagar mat. Eg likar å sjå på bildene og at det ser så flott og godt ut:o)

Anonym sa...

I inclination not agree on it. I assume polite post. Expressly the title-deed attracted me to review the sound story.

Anonym sa...

Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Anonym sa...

Brim over I acquiesce in but I dream the list inform should secure more info then it has.