fredag, november 16, 2007

Statusrapport og shopping





Bilder lånt fra nigella.com

Takker alle for hyggelig kommentarer på stuen vår sitter der stort sett hele tiden nå og bare nyter og ha ett rom klart. Det er himmelsk.

Kjøkken nytt:
Ilve komfyren er båret inn på det nye kjøkkenet og den er om mulig enda finere enn eg trodde. På mandag var jeg på IKEA og fikk kjøpt eike kjøkkenet vårt. Smart å være der kl 10.00 innser jeg. Gikk utrolig greit. Nå er kjøkkenet fullt av flatpakker. Men hvem vet kanskje jeg snart får malt ferdig vinduene der også.
Så er det jo som sagt viktig å få alle detaljer på plass først og jeg har da bestemt meg for at litt fra Living Kitchen serien bare må få lov til å forflytte seg fra lageret og inn på kjøkkenet mitt. De tingene er så flotte. Virkelig mitt i blink for meg. Moderne men romantiske. Stadig nye ting i denne kjøkken serien på vei inn i nettbutikken også.

Hus nytt:
Lykke over all lykke, snekkeren kommer rett over jul dvs vi har vegger/vinduer i huset i julen og ikke minst vi har det nye på plass før babyen kommer i slutten av mars. Kjempe bra timing kunne ikke bli bedre. Nå kan jeg virkelig begynne med juleforberedelsene.

Shopping
I dag har 3 åringen og jeg hatt fri så da har vi vært på shopping på Gjøvik. Mammaen var heldig og fikk både Odd Molly jakke som vil passe til voksende mage og ett kuult krus. Mens 3 åringen fikk en tigergutt bamse og verdens største IS. Begge svært fornøyd med dagen.


Bilde er lånt fra oddmolly.com



Bilde er lånt fra bambam.dk

I kveld skal jeg på en skikkelig bloggerunde for nå er det lenge siden sist. Travelt på alle fronter om dagen.

15 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Det høyrest travelt ut på deg med husbygging, nettbutikk og baby i magen, men du er jo jente og kan gjere fleire ting på ein gong,hehe.
Det var ei nydeleg jakke du hadde kjøpt deg og kruset var skikkeleg tøft.
Me har også eikekjøkken fra Ikea og er kjempefornøgd. Eg er så glad i dei store skuffene dei har, det vert meir oversikteleg med skuffer.
Du må kose deg med juleførebuingane og den voksande magen:o)
Ha ei fin helg.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei du!
Grattis med ny flotters stue, herlig , tenker jeg ;O) hihi!

Ojoj , du må jammen ikke slite deg ut nå- det er nok mye for deg om dagen vel?

Men husk bare å ta et par pust i bakken da ,...Du er iallefall kjempeflink, og nettbutikken er rååfin!!

Oddmolly genser , love it!
Er deg velfortjent.

Nå er jeg sååååtrøtt - natta!!

Ps, reinsdyret er i butikken ja, det er fra House D ;O) Såååå lekkert !!

klem og god helg!

Hilsen fra landet sa...

Spennende med magen da... jeg vet hvor gøy det er - har hatt stor mage 4 ganger de siste årene :-)
Har hatt akkurat samme opplevelse med å reise kl 10 på IKEA - det er helt topp! Håper bare dere endte opp med mere riktige deler enn oss.... Vi fant ut at vi ikke hadde tatt med oss midtdelen i skapet, et par skuffer og en hylle... men vi fik det da sammen på et vis! God helg til deg også!

Anita sa...

Det høres ut som du har nok å gjøre ja! Jg har også funnet ut at Ikea er best når det åpner!!!
Fine funn på GJøvik også!
Gleder meg til å følge med videre i prosjektene!!

Ha en god helg!
KLem Anita

organic-lizzi sa...

Nigella-tingene er bare helt toppers!!
Hadde også lyst på komfyr fra Ilve,men i gass...men det er jo såååå kostbart så jeg endte opp med en annen:-(
Kos med Gjøviktur da..Hadde ikke vært der på flere år da jeg gjorde en stopp i sommer..Fant den fiiine butikken:-)
Fortsatt kos helg til deg..
klem Randi

Trines Hus og Hage sa...

Så godt å få ferdig stuen! Den så jo så romslig og fin ut også, og jeg likte stuebordet deres spesielt godt. Hørtes kjekt ut med en slik handledag på Gjøvik med veslejenta, og jakka du kjøpte var kjempesøt.
Ja, dama fra Totenvika er ei herlig blomsterdame med mye kreativitet i seg. Vi tar turen ut dit hver sommer og det er veldig koselig.
Kos deg i stua di og ha en fin søndag!

Anonym sa...

Åh, er det Bam-bam å få tak i på Gjøvik (av alle steder hadde jeg nær sagt) - den koppen var kjempekul! Husker jeg gikk og så på alt det nusselige i uendeligheter (man kunne nesten se magen vokse mens jeg var der) i den fine butikken deres i Amsterdam.

Lykke til med kjøkkenmonteringen. Gleder meg så til å se. Nå blir det jo kanskje bedre tid til slikt fremover også :-)

Berit T sa...

Flotte kjøp du hadde gjort.
Gleder meg å se kjøkkenet ditt.
Jeg skal over jul å ta ut kjøkken til et hus vi bygger, det både gleder og gruer jeg meg til, for jeg har ikke greidd å bestemme meg hva farge det skal være.
Tipset om å stille kl 10 var bra, da får en vel god hjelp.
Du må roe deg litt ned av og til, nå når du har en liten i vente også.
Stuen ble skikkelig fin, har gjort en flott jobb der!
Ha en fin søndagskveld

Hulda sa...

Så mye fint du har handla. Strikkajakken er nydelig! Jeg kjøpte også en flott strikkajakke i helga. :) Litt Jane Austen stil på den. :)

elin1976 sa...

Har sendt deg en mail. Den innefatter en skøyte tilda. haha. Har ikke fått med meg det du fortalte i mailen. så koselig. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Silkeline sa...

Gratulerer med ferdig stue! Tenker det er kos å ha dette rommet ferdig til jul:) Den morsomste delen er jo å sette inn møbler og dille litt med detaljer.....

Jeg likte sååå godt den flotte Odd Molly jakken du har kjøpt! Den var bare helt i min smak.....Kjekt for deg at den er til å "vokse" i:)

Ha en flott onsdag, og husk å sette ned farten litt innimellom:))

Silkeline sa...

Meg igjen....
Ser på innlegget under her av den nye flotte stuen din.... Jeg likte såååå innmari godt den tapeten dere har valgt! Den var bare så delikat, og fargen er nydelig. Kan jeg spørre hvor dere har fått tak i den? Jeg synes det er så vanskelig å finne fine tapeter rund om i butikkene....

Det ser veldig koselig ut i stua deres, og jeg ser at den lave bokreolen du malte brun er kommet på plass:) Skikkelig nydelig!

Silkeline sa...

Takk for tipset:))...

Tilonino sa...

Hei på deg og takk for koselig kommentar i bloggen min. Fin stue dere har fått, alltid kjekt med noe nytt. Kjøkkenskålene var også fine. De likte jeg. Ha en fin uke og lykke til med julebaksten.
Klem

@afjo72 sa...

Hei, hei! Ville bare svinge innom og ønske deg en fortreffelig god helg! :o)