lørdag, desember 20, 2008

Krans og litt nytt

En av fordelene med å være på Peder Balkes Hus er at man stadig får påminnelser om hvor mye vakkert som kan lages. I hele desember har butikken Huset på landet hatt en fantastisk flott krans i vinduet. Jeg har en lukket dør i spisestue kroken og fant ut at en hjertekrans ville gjøre seg der. Snille Anne Kjersti på Huset på Landet har laget denne. Den har masse mørke grønne blanke blader. (Nå kunne jeg ønske jeg hadde spurt hva det heter...) Hjerte ble akkurat så perfekt som jeg hadde trodd.På kjøkknet har vi fått opp vifte, er sikkert smart før ribbe sessongen setter inn.
Lille frøkna har fåttTripp Trapp stol. De tradisjonelle stolene har fått nye farger i høst og jeg synes den grå passet godt hos oss. Lille knerten fikk turkis. Så nå er vi klare for å innta julemåltidet... I morgen skal treet opp. Litt mer julepynt og vi er snart klare for jul.

4 kommentarer:

liven sa...

Så fint dette hjertet var da:o)
Tror det må være buksbom det er laget av!!
Dekorativt!!
Kjekt å få opp vifte ja....til all den fete julematen skal lages:o)
så fint på kjøkkenet ditt!!
Ha en fin søndag:O)

Pulsatilla sa...

Nå begynner julestemningen å komme :-)Det er nok bra med vifte når ribba skal stekes - har du husket å tine den om den er fryst? Jeg har tatt opp ribba i dag - ikke bare bare å plutselig være den som byr inn - betyr det at vi har blitt voksne, liksom?

Ha en fin søndag - vi skal ut å hente juletrær i dag vi :-)

Tulip sa...

Nydelig hjerte...det var dekorativt på døra!

Så flott seng gutten har fått på rommet sitt! Tenker han er fornøyd:)

Karna sa...

Nyyydelig hjerte, og flott kjøkken dere har fått dere....Ha en koselig adventsøndag....