fredag, desember 05, 2008

Husmor fredag

Dagen i dag har jeg brukt til rydding og vasking her på Olstad og jeg kan si at det trenktes. I peisestua har vi ett blått skap som egentlig ble pusset og malt til en leilighet vi hadde en gang. Lurt på om jeg skal male skapet, men jeg liker blåfargen så det forblir blått. Juleservice med engler fra Porsgrunn liker jeg godt ( som alle andre service jeg har gått ut av produksjon - sukk).


Vi har en gammel spisestue i denne stuen som har blitt lagd av bestefaren til min mann. Han har også bygd huset vi bor i. Stolene har fin form og jeg liker at de har blitt så mørke med årene. Jeg liker imidlertid ikke det mørke stoff trekket. Siden vi ikke klarer å ta noen beslutning om nytt trekk her i huset har jeg kjøpt noen løse lyse trekk. Ble helt ok synes jeg. Duken fra nettbutikken.

3 kommentarer:

BROCANTE sa...

Enig med deg - la skapet være blått. Fint med litt farger også.
Ha en fin helg.

Tulip sa...

Å deilig med sånne dager innimellom.

Så flott skap! Ville ikke malt det, synes det var supertflott i blått:) Og rimte gjorde det også:)

A dato sa...

Jeg liker bloggen din så godt, du mikser stiler som passer sammen, og har et flott hus! Nettbutikken er også fiin! Skapet var fint blått. Håper det er greit at jeg har lagt til bloggen din på lista i min nyopprettede hverdagsblogg:)R.