fredag, desember 12, 2008

Oppgradering av gutterommet!

Husets prins (evt president kandidat - velg selv) blir eldre, han har flere ting og flere meninger om sitt eget rom. Jeg syntes jeg lgde så fint rom for ett drøyt år siden. Men parktisk kan ikke sies det var ikke noe oppevaring og kun 1 stor seng i hele rommet. Har nå kjøpt en mindre seng på IKEA, hadde først tenkt en hvitmalat liten nydelig en. Men synes det ble mer guttete med den blå Mammut sengen. Har også fått 1 kommode til å ha leker i. Matchende hyller.
Legger også ved ett bilde over hvor vakkert vi har det om dagen skikkelig julestemning.

3 kommentarer:

Petunia sa...

Det er herlig når ungene blir større og begynner å få egne meninger om tingene tilstand. Eldstemann har flyttet ut nå i november og yngstemann skal overta rommet. Vi holder på å pusse det opp og er ikke uten innblanding fra arvtakeren. Her skal alt diskuteres fra fargevalg og fremgang i arbeidet. Her forleden kveld fikk vi klar hentydning om "når vi sist jobbet på rommet hans"? Jeg prøvde å forklare at det er desember og ørten andre ting som også stod på programmet. Men han var ikke i humør til å høre på den slags.
Du som bor i et gammlet hus, har vel egen husnisse?
Det har vi selv om huset bare er 30 år, men dette er ingen snill nisse. Du kan jo titte innom meg og se hvilken ugang han har stelt i stand...

Nikoline sa...

Så koseleg det var her hjå deg! Veldig kjekt at du har lagt att kommentar hjå meg, alltid kjekt å "finna nye" her i blogglandia. Ser de har skikkeleg med snø som skapar julestemning. Her har me snø enn så lenge,men ikkje meir enn at den er borte i løpet av ein regnværsdag!
Kos deg i snøen og ha ein fin adventsøndag!

Anette sa...

Heisann!
Han har iallefall et veldig koselig rom! ;-)