søndag, desember 21, 2008

Mangel på julepyntJeg har hatt en runde i skuffer, skap og kott og situasjonen er kritisk. Vi har nesten ikke julepynt, vi bruker å være bortreist hos foreldre i julen i år skal vi være hjemme mye av julen. Synes alikevel vi begynner å få dete julete. Trives med hvite veggene vi har og de mørke gamle møblene. De gir en julestemning.Jeg leter videre inbiller meg at jeg må ha noe mer...

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det var en nydelig hjertekrans.
Koselig spisekrok dere har.
Syns jeg mangler noe julepynt her også. Men har egentlig nok så det gjør ikke så mye. Håper du finner det du mangler.
Ha noen flotte førjulsdager :)

Rekkehuset sa...

Hei, takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-) Velkommen igjen! Hjertekransen på døra er forresten fra Sia og så har jeg hengt på et "god jul"-skilt selv.
Synes det ser veldig koselig ut hos deg - det hvite er en fantastisk bakgrunn for både jul og sommer:-)
Ønsker deg en riktig god jul og et flott 2009! Hjertelig hilsen Hanne.

Anette sa...

Sukk, jeg gleder meg til vi også har fått malt alle veggene HVITE. Helt enig i at det er fin i kontrast til møblene. Og så kommer jo julepynten litt bedre frem også!

:-)

Flower Power sa...

Jeg synes det er helt nydelig hos dere jeg! her er det heller ikke veldig mye julepynt.....litt grønt og masse sølv, og ikke minst levende lys....da blir det julestemning uansett:))
Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL og kos dere masse:))

A dato sa...

Hei! Du har et fint hjem, og en flott, spennende stil! Har fulgt bloggen din en stund, og håper det er ok at jeg har lagt deg til min bloggliste. Er ganske fersk blogger selv, og strever en del for å få til det mest elementære ennå, men det kommer seg vel etter hvert... Liker også nettbutikken din, og at produktene er en miks av forskjellige stiler. Håper jeg får handlet litt der etter hvert! R.