søndag, desember 28, 2008

NYTTÅRS MÅL!

Det er på tide å sette opp noen ønsker/mål for meg selv for det nye året. Her har jeg 3 mål for meg i året som kommer i rangert rekkefølge.

1) Bli litt mer "fjong", om jeg ikke når gjengen under sitt nivå så håper jeg i løpet av året at jeg i det daglige kan bli litt mer fancy. Siden jeg er mest hjemmeværende er det viktig å ta seg litt sammen på dette området.



2) Slutte fred med symaskinen, jeg ønsker jeg kunne sy fine kjoler til lille prinsessen.



3) Lære meg å ta litt finere bilder. Kanskje kjøpe meg nytt kamera, kamera mitt er ikke så gammelt som bilde men tror jeg ønsker meg ett nytt.



Bildene har jeg lånt fra internett.Desverre husker jeg ikke hvor...
Flere som har tanker for seg selv og det nye året?

5 kommentarer:

Katarina sa...

Hahaha..artig å lese dette! spesielt post nr 1...Har akkurat den samme feelingsen...Har fått sex & the city filmen i julegave og har i den siste tiden sett julekalender med de. Ble veldig opptatt av å kaste husmor tøjet og finne den indre divaen frem :-) Det er nok derfor mitt nyttårsinnlegg kom også :-) Du...jeg tror du kommer til å se fantastisk ut i det antrekket du beskriver...Å du...jeg har aldri kunne godt med slike høye sko jeg viser....så ecco ville vært perfekt for meg..kniiis:-) Klem

Anonym sa...

Jeg slenger meg på den fjong-delen! For der må jeg også skjerpe meg litt. Selv om jeg ikke er hjemmeværende så er jeg lat på fronten der gitt... huttetu

Men jeg må si at jeg så ikke så mange fjonge damer når jeg var i new york egentlig, veldig... så for det meste turister i grunn hihi :)

fortsatt god jul!:D

Tulip sa...

Hehe...fjong, ja!
Det ville nok mennene våre satt pris på, men regner med de ville satt kaffen i halsen om vi på et blunk ble sånn "sex-in-the-city-fjonge"...
Vi får ta det litt mer piano!!!Iallefall i starten!

Julies sa...

Hei !
Jeg har ETT ønske, jeg... Og det er at det fortsetter som det er... Enkelt og greit...
Godt nyttår til deg !

Gamlå sa...

Heisann og takk for hilsen i bloggen min. Facebook har jeg også prøvd meg på, MEN jeg forstod det ikke.

Har sittet og kost meg med dine siste innlegg i bloggen din, og vil nå si Godt Nyttår til deg og dine og takk for det Gamle.

klem fra Gamlå