fredag, juni 15, 2007

Bryllupsmodus
Lillebroren min skal gifte seg i morgen, lille og lille han er 15 mnd yngre. I kveld har Mamma og jeg vært å pyntet i middelalder kirken som de skal gifte seg i og vi syntes det ble ganske fint. Store kurver med hortensia, og små lykter med peoner på benkeradene. Bildene ble veldig mørke men håper dere ser litt hvor fint det ble.

Det nederste bilde viser litt av hvordan det så ut i ettermiddag når vi holdt på. Mamma driver forresten ute fortsatt med blomster.

Så resten av helgen skal jeg bare kose meg med ny kjole, nye sko og hyggelig selskap. Jeg gleder meg noe veldig men merker jeg også er litt spendt.

12 kommentarer:

moderncountry sa...

Så flott!! Nydelig med pioner i de små lyktene, herlig romantisk :)Å så hortenisa i kurver, kjempefint! Pioner og hortensia er to av mine favoritplanter så jeg er litt subjektiv her da, hehe..
Så spennendes og ikke minst spesiellt det skal bli å se lillebroren sin bli giftet bort. Klart du gleder deg til en slik begivenhet. Ha det riktig så hyggelig og kos deg masse i denne feriringen i en nydelig sommerhelg. Klemmer fra Aina :)

Malinken sa...

Så nyyydelig! Jeg er svak for Peoner, og falt pladask for ideen med å henge dem opp slik i små glass, eller lykter. Brudeparet må jo bare bli superfornøyd med dekoreringen :-)
Håper dere får en flott helg, og at værgudene er snille mot dere...*krysser fingrene*
Kos deg masse!

Emmeline sa...

Det var virkelig delikat pyntet, skjønne blomster. Håper virkelig at dagen blir super og at dere får anledning til å slappe av og virkelig kose dere til tross for høytiden. Nyt helgen i ny kjole og nye sko... Lykke til!

Emmeline sa...

Det var virkelig delikat pyntet, skjønne blomster. Håper virkelig at dagen blir super og at dere får anledning til å slappe av og virkelig kose dere til tross for høytiden. Nyt helgen i ny kjole og nye sko... Lykke til!

wenche_a sa...

Perfekt bryllupsvær ble det vel - hvor var bryllupet forresten?
Dere har så god smak Line!! Peoner er nydelig og Hortensia likeså. Nydelig!

Håper dagen ble fin - må være spesielt å gifte bort lillebroren sin.

Klem fra meg

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Det var bare nydelig pyntet i kirken! Så skjønne pioner, vikrlig flott! Du har sikkert hatt en topp helg og kost deg masse. Gratulerer så mye med lillebror!!!!

Pulsatilla sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pulsatilla sa...

Det så kjempefint ut med Peoner i glassene! Skulle vært der og sett, men da måtte min gamle klatrevenn giftet seg i juli ;-)

Har forøvrig hørt gjetord om Fru Olstads nydelige kjole og rålekre sko fra sikre kilder. Bruden var visst også fin, føyde hun til i en bisetning :-D

Anonym sa...

Takk for flott pynting, Line. Det ble super fint. Vi er super fornøyd med bryllupet.
Fru. Johansen

HildeS. sa...

Gratulera med lillebror:o)

Så flott du og mor di hadde pynta, nydeleg var det.
Håper de hadde ein fin og kjekk dag. Til lørdag er det vår tur, og eg gler meg og er veldig spent:o)
Ha ein finfin dag:)

moderncountry sa...

Takk vennen! Ville ønske deg God Bedring og så får jeg håpe du blir fort frisk og kan få nyte ferien og godværet. Masse klemmer fra meg :)

Guldkant På Livet sa...

Hoppas broderns bröllop blev bra!! Ni hade pyntat så fint i kyrkan, pionerna vid varje bänk var såå vackert!! Tack för min länk hos dig, du är länkad hos mej nu också!! Mari.