onsdag, juni 27, 2007

Shoping og dagdriveriJeg har bestillt en lin pose av Karna den har nå kommet og den var så utrolig nydelig. I tillegg har Karna sendt med en vakker pose til smykker. Den var så flott at jeg ble helt stum når jeg åpnet pakken.

Siden jeg bedriver dagdriveri om dagen - første gang i mitt liv tror jeg, har jeg stadig behov for å finne på noe. Så på søndag var vi på Kjøretøys museumet på Lillehammer innerst i en krok fant jeg en superflott boks for utflukter. Tenk å hatt noe slikt i dag med vakkert Greengate service feks.Apropo Greengate var jeg i går på Hadeland-glassverk og der hadde de Greengate så to vakre lyseblå lattekopper med hvite prikker krus ble med hjem.

2 kommentarer:

Petunia sa...

Hei! Har hatt meg en tur rundt på bloggen din. Du har en veldig fin side. Artig å følge med på husbygging. Det er litt av et prosjekt dere holder på med. Det blir nok deilig når det blir ferdig!!
Jeg får litt" lengsel" når det er snakk om Toten. Min far er fra Kapp og jeg har tilbrakt de fleste sommerferiene mine hos bestefar på Kapp. Han bodde rett nedenfor kapellet og med utsikt over Mjøsa. Nå har jeg bare familie igjen på Raufoss og Elverum. Men har dessverre ikke vært så flink til å besøke dem. Men hver sommer så får jeg dette "suget" etter Kapp. Lukker jeg øynene kan jeg kjenne luktene og kjenne solen varme ansiktet. (Bor i Bergen!!) Jeg har ikke feriert på Toten på 15 år og det er enda lengre siden bestefar var i livet og vi bodde hos han... Men min bardoms ferie det var på Kapp!!
Hadde sikkert blitt litt "skuffet" hadde jeg besøkt Kapp nå. Det er vel blitt bygget mye nytt etter min tid. Hadde sikkert ikke kjent meg igjen....
Ha en fin sommer!!!

Karna sa...

Kjekt at du likte den lille gaven, og at du var fornøyd med posen som du kjøpte!

Super stilig reisekoffert, skulle hatt en slik gammel bil, så kunne denne vært festet bakpå med skinn reimer...det hadde vært noe det!!