onsdag, juni 20, 2007

Hjemmekontor
Jeg er sykmeldt for tiden, og har derfor tatt med meg PC og printer hjem for sommerferien, for hvem klarer seg vel uten slikt. Siden det er stort sett kaos hos oss valgte jeg å sette opp PCen i det eneste rommet som klart - gangen i 2 etg.

En liten tur på "annenhøgda" ett lager vi oppevarer gamle møbler, fant jeg dette litt shabby bordet. Men likte egentlig at det var shabby. Hurdalsrosene blomstrer og de er jo så nydelige.

4 kommentarer:

Villa Utsikten sa...

For en lekker tapet du har da.
Den var knall fin!:)

Pulsatilla sa...

Den tapeten er så flott! Og jeg synes arbeidsplassen ble riktig så fin. Shabby er kult! Men printere er vel ikke det lekreste interiøret man kan ha... hvordan skjule slikt tro?

Laila sa...

Nydelig tapet. Den fargen var kjempefin!! Jeg har den samme på kjøkkenet, bare i brunt. Gleder meg til å se mer fra huset ditt. Det ser ut til å bli kjemeflott. Du bør oppdatere på NM, sikkert mange der som venter på å se hva dere har gjort.

moderncountry sa...

Oja, lurte litt på det hvorfor det plutselig var så mange innlegg her :) Så du er sykemeldt, oj..Det er ikke noe alvorlig vel? Håper du snart blir frisk.
Ja, man må jo ordne seg når prosjekt er på gang, og det ser jo ut som du har fått gjort det. Synes kroken din er fin jeg, og noen blomster på bordet gjør jo underverket! :)