søndag, juni 24, 2007

Endelig litt malerhjelp.


Vi driver å pusler så smått med vindusmaling på nye kjøkkenet og der har vi fått litt hjelp. I går kveld fant vi lille 3-åringen med ett åpet malespann. Han klarte fint å åpne selv med skrutrekker akkurat som Mamma - de lærer fort....

8 kommentarer:

Sylvia sa...

Man skal tidlig krøkes, som maler skal bli.......!

Pulsatilla sa...

Herlig! :-) For en nusselig liten fot med maling på... Vanskelig å få av igjen?

Emmeline sa...

Kjære vene, det er bra du tar det med fatning. Hvite tær kommer kanskje til å bli en slager hos dere? Jeg er glad det ikke har blitt til en slager hos oss enda iallefall!

Guldkant På Livet sa...

Vilken gullig målarhjälp ni har!! Mari.

Sol sa...

Hei hei. Jeg må få takke deg så aller hjerteligst for den hemmelige-venn-gaven som jeg fikk av deg ;-} Jeg hadde ingen anelse om at den kom fra deg..... Jge ble skikkelig glad for den, og datteren min var også overlykkelig over å få en sånn fin gave.Stor varm klem fra meg. Jeg ønsker deg alt godt og håper at sommeren blir fin.
Ser at du har fått fin malerhjelp ;-}

Emmeline sa...

Hei igjen min søte venn!! Det var jo bare kjempegøy å få være din hemmelige venn, du var jo bare så superglad for gaven. Jeg hadde litt problemer med å finne på, men det var kjekt at du har fått brukt flasken. Har du laget brownies kake etter oppskriften??
He he...Jeg la inn noen sprøe hilsener både anonymt og i mitt eget navn fordi jeg var så nervøs fordi den kanskje ville bli for bløt inni etter bare 15 minutter i ovnen! Jaja.
Du må ha en fin sommer Line, og nå linker jeg deg til siden min!! Håper det er ok?

Karna sa...

Oj....nå skal en jo være glad for all hjelp en får, men.....er ikke helt sikker på denne. Og litt vel fine malerklær hadde han på seg også.... =0}

RedRobin sa...

Hehe, sjeldent å se at avkommet er så fornøyd når de må "hjelpe til" hjemme... :o)

Håper foten lot seg vaske etterpå!!